Точно в този ред. И като се добави Елтън Джон

...
Точно в този ред. И като се добави Елтън Джон
Коментари Харесай

„Kingsman: Златният кръг“ – Джулиан Мур, костюмите и мъжете

Точно в този ред. И като се добави Елтън Джон в ролята на самия себе си, аргументите да съм във фенклуба на Kingsman са изчерпателно изброени.

За втората част на сходна история постоянно е доста мъчно да задържи интереса и да бъде еднообразно занимателна и непредвидена, въпреки всичко героите и историята са към този момент познати. В този смисъл втората серия се оправя не зле, несъмнено, благодарение на магическото възкресение на Хари (). Има доста препратки към първата част, множеството напълно на място, и много непочтителни смешки към американската братска организация Statesman, която наподобява ще поеме водещата роля в идната част.

е в ролята на Попи – съвършената злодейка, обитаваща изкуствено основан 50-арски парадайс някъде в Камбоджа. За нея са основани и костюми, съответстващи на любовта й към ярките цветове. В същото време тя е непроменяемо елегантна, добре гримирана и даже за момент не наподобява на подигравка, както нормално са изобразени неприятните в този вид филми – да си спомним единствено Самюъл Джаксън като Валънтайн в първата част. Актьорският боеприпас на Джулиан е задоволителен тя да вдъхва смут даже когато е съвършено изглеждаща и необятно усмихната.



Пъкленият проект на Попи за международно владичество (как иначе) стартира с унищожаването на. Оцеляват като по знамение единствено двама от членовете на организацията, само че не кои да е – Егси (Тарън Еджъртън) и Мерлин (Марк Стронг) – достатъчният най-малко за начало на поредност от завършения. Помага им американският клон. Братята в Съединени американски щати, естествено, не шият облекла, а създават алкохол. Те и наподобяват уместно – от шефа Джеф Бриджис (без подозрение американският еквивалент на Майкъл Кейн) до Педро Паскал и Холи Бери с очила и риза, закопчана догоре. И в този момент... костюмите – това, което в реалност прави този филм друг от всички други екшъни. Художник по костюмите още веднъж е Ариел Филипс – персонален стилист на Мадона повече от 20 години, с енциклопедични знания в региона на. Само с цел да избере платовете, тя е обикаляла девет месеца из тъкачниците на Англия. Причината е, че всеки костюм от кино лентата се създава не просто за фотосите, той се продава на уеб страницата Mr. Porter и би трябвало да е безусловно същият – безукорен и с най-високо качество. Костюмите от първата част са измежду десетте най-продавани марки публично облекло на уеб страницата.

За костюмите на американците от Statesman Ариел се е вдъхновявала от класическите американски филми. С мисълта за Стийв Маккуин, Робърт Редфорд, Бърт Рейнолдс тя основава да вземем за пример костюмите за ски на сътрудниците. Когато Педро Паскал облича този костюм, ушит от Ариана особено за него, той даже още не е ходил на пробни фотоси – Матю Вон го наема незабавно щом го вижда облечен по този метод.



Идея персонално на режисьора е смокингът в портокалов цвят, който се появява на витрината първоначално, а Егси се появява в него към края. И да повторим отново какво носят най-добре облечените мъже на света – ризи Turnbull & Asser, вратовръзки Drake, обувки вид „ Оксфорд “ на George Cleverly и очила от Cutler and Gross.

Любимият ми миг от тази серия? Когато, след унищожаването на всички членове на Kingsman и цялото имущество на организацията, Мерлин изясни какво планува протоколът „ Апокалипсис “ – незабавно шопинг!

Да ви призная – и при мен е по този начин.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР