Точно 51 нови случая на COVID-19 са регистрирани у нас

...
Точно 51 нови случая на COVID-19 са регистрирани у нас
Коментари Харесай

Статистиката за коронавируса през последното денонощие у нас се задържа на 0,5%

Точно 51 нови случая на COVID-19 са регистрирани у нас през миналото денонощие, което е 0,5% от всички изследвани. 30 от тях са открити посредством PCR тест, а на бързите антигенни проби са позитивирали 21 пациенти.

В 15 области няма доказани случаи на за последните 24 часа. Най-много са записаните в София - 30. По трима Коронавирус положителни има в Шумен и Благоевград. По двама са регистрирани във Видин, Пазарджик и Стара Загора. И по един пациент с ковид е записан в Бургас, Варна, Перник, Пловдив, Сливен и Смолян. С това, общият брой на инфектираните у нас наброяват 422 034 души, от които 13 445 - медицински личен състав.
 Пак предизвестие, че в България почва експоненциален растеж на инфектирани с ковид Пак предизвестие, че в България почва експоненциален растеж на инфектирани с ковид
За старт на експоненциално нарастване на инфектираните с ковид предизвести математикът Лъчезар Томов. Той го стори с графика в персоналния...

През последното денонощие са изследвани общо 9865 души, 2531 от които - са PCR тест и 7334 - с бърз тест за антигени. Със приключен имунизационен цикъл у нас са 819 980 пациенти. Специалистите поучават хората да се ваксинират всеобщо в този момент, до момента в който към момента стойностите на инфектираните с ковид в България и света са по-ниски. И напомнят, че през есенните месеци се чака нова вълна на COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР