Точно 110 290 членове на Барселона трябва да изберат днес

...
Точно 110 290 членове на Барселона трябва да изберат днес
Коментари Харесай

110 000 избират президент на Барселона

Точно 110 290 членове на Барселона би трябвало да изберат през днешния ден новия президент на клуба.Кандидатите са трима - Жоан Лапорта, Тони Фрейша и Виктор Фонт. Фаворит е първият, а последният разказа Барселона като " трен, който е подготвен да се блъсне в стена с 200 километра в час ". Който и да завоюва вота, ще поеме клуб, заседнал в задължения и проблеми.

" Ноу Камп " се нуждае от ремонт, а един от най-спешните проблеми е бъдещето на Лео Меси, който още не е възобновил своя контракт. Президентският пост на " Ноу Камп " е незает от октомври насам, откакто предходният необут Хосеп Мария Бартомеу бе заставен да се отдръпна. 22 811 членове ще гласоподават по пощата, а останалите 87 479 ще се насочат към изборните секции.

Първоначално най-големи шансове да завоюва имаше Виктор Фонт. Той е единственият от тримата, който в предишното не е имал управителна роля в клуба. Фонт първи разгласи желание да се кандидатира, а програмата и неговата конструкция бяха необятно приветствани. Двамата с Лапорта заемат едно и също идеологическо пространство, само че по-голямата харизма на последния наподобява изяде поддръжката към Фонт по време на предизборната акция и насочи гласовете към Лапорта. Сред гласувалите през днешния ден бе и Лео Меси. Той пусна вота си дружно със своя наследник. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР