Типично за двойствената природа на Близнаците, годината на дървената Коза

...
Типично за двойствената природа на Близнаците, годината на дървената Коза
Коментари Харесай

Година на дървената Коза за Близнаци

Типично за двойствената природа на Близнаците, годината на дървената Коза също ще премине през две изцяло противоположни половини.

Първият интервал ще се характеризира като плевел, деятелен и предопределен, до момента в който вторият ще се отличи със успокоение и уютна атмосфера.

От февруари до юли родените под този знак ще се радват на позитивни промени, няма да се задържат дълго на едно място. Това време е идеално за реализиране на мечтани пътешествия. Месеците сред август и февруари следващата година са белязани от домашния уют и фамилните полезности.

През този интервал Близнаците ще се усещат изтощени от динамичността на предходните месеци и ще имат потребност да са по-близо до своите близки и другари.

На работното място Близнаците ще бъдат много разсеяни и непостоянни. Често ще закъсняват за значими срещи, само че това няма да окаже значително въздействие върху мнението на близките.

Ентусиазмът, с който работят по разнообразни планове, ще направи усещане на по-висшестоящите. Периодът сред септември до декември е извънредно предразполагащ за покачване.

 Липса на Пари

Дървената Коза е орисала Близнаците на финансова неустойчивост през тази година. Средствата непрекъснато няма да им стигат, а много постоянно ще прибягват и до спестяванията си. Това, от което би трябвало да се пазят, е да взимат заеми, даже от другари.

Ще им бъде безпределно мъчно да ги връщат и рискуват да скапват дългогодишни връзки. Авантюристичното им въодушевление през началото на годината ще замъгли ясната им преценка кои разноски са рационални и кои не си заслужават.

В здравословно отношение годината също е поделена на два интервала. През първите 6 месеца ще имат витален тонус да правят дилемите си без проблеми. Втората част обаче бележи мощен спад в имунната отбрана на Близнаците.

Явно преуморени от бурното начало на 2015 година, те ще се усещат отпаднали и без въодушевление. Желателно е да стартират банкет на хранителни добавки, измежду които наложително би трябвало да участват желязо и калий.

На любовния фронт Близнаците ще търсят най-много половото привличане. Ако се намират във връзка, не е изключено тя да завърши изненадващо. Много дребна част от тях ще се решат на значима стъпка като подписване на брак.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР