TikTok ще се опита да конкурира големите онлайн ритейлъри по

...
TikTok ще се опита да конкурира големите онлайн ритейлъри по
Коментари Харесай

Тик Ток влиза в битка с големи имена за Черен петък

TikTok ще се опита да конкурира огромните онлайн ритейлъри по време на Черния петък със своя TikTok Shop. Китайската компанияи ще субсидира огромни отстъпки за сезона на празничното извършване на покупки, започващ на 27 октомври, оповестява Bloomberg. Мрежата за шерване на видеа ще финансира отстъпки до 50 %, с цел да се нарежда до имена като Amazon и Walmart, които всяка година през ноември събират хияди купувачи.

Bloomberg споделя, че представител на TikTok е удостоверил проектите, като формалните покупко-продажби за Черен петък стартират в 20:00 часа на 23 ноември, а покупко-продажбите за Кибер понеделник са от 28 до 30 ноември.
-->
TikTok пусна TikTok Shop в Съединени американски щати предходната седмица, като предлага да изпраща артикули на продавачи, употребявайки лични центрове за осъществяване на поръчки, като стартира партньорска стратегия за основатели, които продават артикули посредством своите видеоклипове. Според известията компанията се надява да продаде артикули на стойност 20 милиарда $ тази година по целия свят и празниците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР