Тези ограничения няма да променят нищо. Това обяви някогашният руски

...
Тези ограничения няма да променят нищо. Това обяви някогашният руски
Коментари Харесай

Колко пари има Медведев? Той отговори

Тези ограничавания няма да трансформират нищо. Това разгласи тогавашният съветски държавен глава Дмитрий Медведев, представен от РИА Новости.

Днес той разгласи, че тези решения могат да са превъзходен мотив за преразглеждането на разговора със страните, които ги оповестиха. Разгледано ще бъде и преустановяване на разговора за непоклатимост.

Обяви, че той няма никакви активи в други страни. Същото важи и за представителите на неговото семейство.

За това и Медведев не се усеща обезпокоен от западните дейности. Руското държавно управление преглежда разнообразни решения.

Може да се възстановят доста значими за него институции. Има вид страната да национализира имуществото на задгранични жители.

Медведев счита, че даже американските представители схващат, че сходни дейности няма да трансформират действителността. Прогнозира консолидиране на властта, управническите елити и жителите.

В събота Европейският съюз добави Дмитрий Медведев, Михаил Мишустин, Владимир Колокольцев и Сергей Иванов в листата със наказания. Това се показва в документ, оповестен в формалния вестник на Европейския съюз. Както сподели по-рано ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз Жозеп Борел, рестриктивните мерки на Европейски Съюз ще бъдат същите като за други лица, които са в описите: те се отнасят до замразяването на активи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР