Тези, които са изучавали отблизо зодиакалната астрология, твърдят, че съществува

...
Тези, които са изучавали отблизо зодиакалната астрология, твърдят, че съществува
Коментари Харесай

Ето кои са най-големите ПОРОЦИ на земните зодии

Тези, които са изучавали от близко зодиакалната астрология, настояват, че съществува противоречие сред звездните знаци и пороците, към които са склонни. Ето за какво, даже и да мислите, че знаете всичко за вашия знак, може да бъдете сюрпризирани. Затова прочетете, с цел да откриете малко информация за личния си знак или да научите за пороците на тези, които обичате. Това управление ви предлага от близко да разгледате постоянно срещаните неточности на земните знаци на зодиака.

Телец
Какви са най-големите пороци на всяка една зодия (Част 2)
Везни Везните не са най-дейните хора. Те даже избират да си почиват и да чакат различен да свърши всичко това, с което би трябвало са...

Изключително общителен знак, Телецът има огромен вкус за живот, а също и за храна. Това обаче може да е един от техните пороци, защото хората, родени под този звезден знак, може да са склонни да прекаляват с храна и алкохол до пагубни последствия.

Дева

Често считани за перфекционисти, Девите са работохолици, които могат да станат доста раздразнени, в случай че всичко не се случи съгласно техния подробен проект. Ето за какво, когато нещата се объркат, някои са склонни да употребяват алкохол или цигари, с цел да се борят с разочарованите си усеща.

Козирог
Какви са най-големите пороци на всяка една зодия (Част 1)
Всеки от нас си има своите пороци, с които се бори цялостен един живот. За едни е по-лесно да ги победят, само че за други – не. Днес ще р...

Докато пороците идват елементарно за множеството звездни знаци, Козирогът е друг. Тези хора държат на високи стандарти и затова рядко стават жертва на пороци. Въпреки това, защото те са извънредно деликатни към упражненията и фитнеса, от време на време могат да прекалят. Това може да докара до проблеми с облика на тялото и хранителни разстройства като булимия или анорексия.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР