Тези избори са наказание за цялата политическа класа. Такава ниска

...
Тези избори са наказание за цялата политическа класа. Такава ниска
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Най-добрият начин да си върнем София е като я загубим

Тези избори са наказване за цялата политическа класа. Такава ниска изборна интензивност и толкоз малко дали своят вот. Всеки от нас, и анализаторите, да си създадем извод за какво вървим по този начин надолу.

Това съобщи в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

В първото си обществено излизане пред медиите след вота в неделя, Борисов разяснява, че за ГЕРБ са дали своят вот над 537 хиляди гласоподаватели в цялата страна, а за " Продължаваме промяната - Демократична България " - 273 хиляди.

Преди локалните избори споделих, че главната цел на ГЕРБ, е да бъде първа политическа мощ. Силата на една партия е цялата страна. 95 общини печелят претендентите за кметове на ГЕРБ, заяви Борисов.

Според него ниската изборна интензивност се дължи основно на ваканцията за учениците, покраи която доста хора са били в провинцията.

Когато ние печелихме изборите в София, ние ги печелихме с над 200 хиляди гласа. Сега Политическа партия и Демократична България имат дружно двете партии 119 хиляди. Това е на половина на това, което ние сме печелили през тези 18 години. Разбира се, направихме неточности. Но изборите в София още не са завършили. Резултатите на ГЕРБ са отлични на фона на останалите, установи Бойко Борисов.

Всички партии вървят надолу, даже „ Възраждане “ върви надолу. В София три години се водеше целенасочена офанзива от всички против Йорданка Фандъкова и ГЕРБ, сподели още Борисов.

Според него " най-хубавият метод да си върнем София е като я загубим. Сега ние ще я спасим от спасителите ".

Резултатът за София за мен е предстоящ и подобаващ. Няма по-лошо от това да направиш нещо непоискано. Ние в София сме на балотаж за районни кметове и както Антон Хекимян сподели – по-добре държавна благосъстоятелност от държавна сигурност. Нека нашите партии да си гласоподават по съвест, сподели още Бойко Борисов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР