Тест за десния избирател пред евроизборите на равнище ЕНП. Кой

...
Тест за десния избирател пред евроизборите на равнище ЕНП. Кой
Коментари Харесай

ЕНП одеждата е къса, за да скрие срамотите на ГЕРБ

Тест за десния гласоподавател пред евроизборите на ниво ЕНП.

Кой гласоподава за Кьовеши? ГЕРБ не гласоподаваха. Тоест маркерът ЕНП не ги покрива, защтото множеството партии от ЕНП са за Кьовеши. Дори Нинова е " за ", т.е. срещу румънските социалисти?!, а Борисов единодейства с тях?! Това не ми наподобява доста ЕНП ориентир за ГЕРБ...

Кой заема позиция за изключване на Виктор Орбан от ЕНП дружно с другите 12 партии от 9 страни? ГЕРБ са се потопили на надълбоко и мълчат. Те са такава партия - там членовете мълчат - чакат Вожда да приказва. От време на време Цветанов заема някаква контрактувана друга позиции, само че другояче е досада. И тук знаменателят ЕНП не важи за самоопределяне в случай че би трябвало да избирате техен претендент..

Кой гласоподава за Северен поток -2? ЕНП няма обща позиция, само че болшинството са срещу. ГЕРБ е " за " - предходните пъти, последният е с " въздържал се ". /това е неофициална информация, в случай че някои има по-точна, моля/ и тук ГЕРБ не е ЕНП. Просто персонална позиция на Борисов.

ЕНП партиите редовно и настойчиво се застъпвват за ограничения срещу хибридната война на Русия, в това число за наказания във връзка със Скрипал? - ГЕРБ отсъства от този спор - не поддържат този мейнстрийм в ЕНП. Нито един посланик не е изпъден, нито един сътрудник не е хванат. Нищо че има следствие за опит за ликвидиране на български жители. И тук ЕНП одеждата е къса с цел да скрие срамотите на ГЕРБ.

Е по какъв начин на този декор " десен " човек може да дефинира ЕНП линията като тъждествена на ГЕРБ, откакто там са ДСБ, ДБГ и Съюз на демократичните сили?

Всички позиции са житейски правдиви и оправдани.

Но идват времена за избори и за избиране.

Б. ред. - Позицията на някогашния ни дипломат в Москва Илиян Василев е от профила му във фейсбук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР