Терминът „влиятелна двойка на Холивуд“ се използва доста свободно през

...
Терминът „влиятелна двойка на Холивуд“ се използва доста свободно през
Коментари Харесай

Ето го екологичния и модерен дом на Мила Кунис и Аштън Къчър

Терминът „ авторитетна двойка на Холивуд “ се употребява много свободно през последните години, карайки две обществени персони да получават повече внимание, в сравнение с техните каузи в действителност изискват. Случаят обаче напълно не е подобен с Аштън Къчър и Мила Кунис, които с изключение на като артисти, се отличиха в света на рисковия капитализъм посредством своята компания A-Grade Investments. Аштън Къчър е финансирал няколко малко известни започващи компании като Uber, Airbnb, Spotify, Shazam, Soundcloud и доста други. Според екипа му студентът по биохимично инженерство, трансформирал се в артист, а след това и в сериен бизнесмен, е имал вложения на стойност 30 милиона $, а към днешна дата към този момент са над 250 милиона $.

Семейството на Мила и Аштън обаче цени същинските неща в живота и не разрешава на парите да ги главозамае. Доказателство за това е и страхотният им фермерски дом в Лос Анджелис, написа iwoman.bg.

Къщата, която се зарежда напълно от фотоволтаици, е сгушена зад обширна веранда. Соларната система на парцела създава доста повече сила, в сравнение с изисква, макар че остарелите общински кодекси не предизвикват шерването на сила - обстановка, която притежателите на жилища се надяват да се промени в бъдеще. Аштън и Мила са загрижени за качеството на почвата, чистотата на храната, която ядат, и водата, която пият. Идеалите за резистентност и регенеративно земеделие не са просто нереални понятия за тях.

Пред Architectural Digest фамилията сподели:

„ Искахме дом, а не имение. Искахме къщата да наподобява като остаряла плевня, нещо, което е било тук от десетилетия и след това е превърнато в къща. Но също по този начин трябваше да се усеща съвременно и настоящо. Построяването на къща от земята не е елементарно нещо. Това или щеше да ни сплоти, или да ни скара.

Първо гледахме за хрумвания в Pinterest и си ги запазвахме. Когато погледнахме непокътнатите фотоси на другия, 90% от изображенията бяха сходни и множеството от къщите бяха проектирани от Хауърд Бакън.

Хауърд е като страховит софтуерен дизайнер - желае да накара хората да стигнат там, където желаят да бъдат с минимум кликвания, с минимум порти и трудности. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР