Тенисист №1 на България Григор Димитров използва социалните мрежи, за

...
Тенисист №1 на България Григор Димитров използва социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Григор Димитров: Толкова съм благодарен, че се събуждам всеки ден

Тенисист №1 на България Григор Димитров употребява обществените мрежи, с цел да изрази признателност за поддръжката, която получи от почитателите по време на шампионата в Сан Диего предходната седмица. В конкуренцията от категория " АТР 250 " в Калифорния 30-годишният хасковлия стигна до 1/2-финалите, като на всеки собствен мач имаше на своя страна колоритна група български ентусиасти.

" Беше ужасно да съм още веднъж на корта, да се движа, да спечелвам невероятни точки. Толкова съм признателен, че се разсънвам всеки ден и върша това, което обичам, с такава невероятна поддръжка зад тила си. Благодаря на всички почитатели, които викаха за мен в Сан Диего. Нямам самообладание да ви видя другата седмица в Индиън Уелс ", написа Григор в " Инстаграм ".

В края на тази седмица стартира отсроченият от март шампионат от сериите " Мастърс " в Индиън Уелс (7-17 октомври), който ще се организира за първи път след 2019 година През предходната година пролетната класика в Калифорния беше анулирана поради взрива на инфектирани при започване на световната пандемия от ковид.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР