Темата за организационно – техническата подготовка на предстоящите парламентарни избори

...
Темата за организационно – техническата подготовка на предстоящите парламентарни избори
Коментари Харесай

Областният управител Огнян Асенов проведеработна среща със старши комисар Петър Коцин – директор на ОДМВР-Видин 

Темата за организационно – техническата подготовка на идните парламентарни избори разискаха през днешния ден Областният шеф на област Видин и Директорът на полицията във Видин.

Старши комисар Петър Коцин срещна регионалния шеф Огнян Асенов с оперативната конюнктура на територията на регионалната дирекция и предпочитаните задания в работата на чиновниците, свързани с идните избори. Той посочи, че акцентът е подложен върху активизиране на полицейските дейности в предпазен и действен проект, тъй че да се подсигурява естественото протичане на изборите.

„ Само с координирани дейности и синхрон сред институции, участващи в организирането на изборите може да се реализира гарантиране правото на почтен избор на жителите и естественото протичане на изборите “, акцентира Огнян Асенов. Той добави, че ще продължат работните му срещи с всички институции и локална власт по тематиките, свързани с противопоставяне на престъпността, пазаруването на гласове и опазването на публичния ред в хода на изборния развой.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР