Телевизионната водеща Мира Добрева разказа дълго пазена тайна от миналото

...
Телевизионната водеща Мира Добрева разказа дълго пазена тайна от миналото
Коментари Харесай

Мира Добрева разкри срамна тайна от миналото си

Телевизионната водеща Мира Добрева описа дълго защитавана загадка от предишното си в Къщата на VIP Brother.
По време на диалог с рапърката Диона, която мрънкаше и недоволстваше, че работела като администраторка в хотел против 500 лв. заплата, красивата телевизионерка на Българска национална телевизия показа, че при започване на престоя си в София е работела като чистачка във компанията, в която била секретарка.
" Знаех гръцки език и бях секретарка. Един ден ми споделиха да намеря чистачка. Преспах една нощ и предложих аз да шетам, тъй като това бяха още пари към заплатата - 200 лв.. Баща ми умря, майка ми беше на 38 години и аз трябваше да избера – да се остана в столицата или да се върна у дома. Много дълго го криех, тъй като ме беше позор, че съм работила това. Днес обаче го описвам с горделивост ", призна Добрева.
За да потвърди какъв брой безумни са фантазиите на Денислава, която жадува за бърза и лесна популярност, половинката на Гала - Стефан Николов, който върти сполучлив бизнес, обвързван с кошери, производството и търговията на първокачествен мед и пчелни артикули, съобщи, че първоначално е изкарвал хляба си, продавайки ризи за по 30 лв. в подлеза на Окръжна болница. "...и съм се молел някой да си купи риза ", описа на рапърката той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР