Юлиан Нагелсман ще обяви официално състава си за кампанията на

...
Юлиан Нагелсман ще обяви официално състава си за кампанията на
Коментари Харесай

Повдигнаха завесата: Станаха ясни първите играчи в състава на Германия за Евро 2024

Юлиан Нагелсман ще разгласи публично състава си за акцията на Германия за Евро 2024 в четвъртък. Но към този момент бяха разкрити първите 26 имена, които ще попаднат в състава за домашния шампионат това лято.

В началото на май УЕФА удостовери, че размерът на състава за тазгодишното континентално съревнование е повишен от 23 на 26 играчи, от които трима би трябвало да са вратари.

Първите места в тима на Нагелсман към този момент са оповестени, като Германският футболен съюз употребява известни персони, инфлуенсъри и почитатели, с цел да разкрие към дузина имена преди формалното оповестяване на следващия ден в 13:00 ч. централноевропейско време в Берлин.

Нико Шлотербек от Борусия Дортмунд беше първият, който беше оголен в неделя вечер, когато формалният акаунт на ГФС в Instagram удостовери известията в медиите.

Първият от трите в понеделник пристигна посредством видео от детегледачка, която се грижи за баба Лоти и й дава торта с лика на бранителя на Байер Леверкузен Джонатан Та.

20-годишният полузащитник на Байерн Мюнхен Александър Павлович беше идващото известие посредством немския ефирен канал RTL, последвано от огромното разобличаване на немската инфлуенсърка Киара: не какъв да е, а капитанът на Байерн и Германия Мануел Нойер.

Във вторник бяха оповестени още имена, като първото пристигна рано и обезпечи малко огнева мощност в предната част - нападателят на Дортмунд Никлас Фюлкруг се обади в радиопредаването 1Live, с цел да разгласи включването си.

Следващият е Крис Фюрих от Щутгарт, който е изобразен върху торбичка от пекарна в Шварцвалд, а централният бранител на Айнтрахт Франкфурт Робин Кох е изобразен от YouTube потребителите Денис и Бени Волтер от World Wide Wohnzimmer.

Четвърти беше Кай Хаверц от Арсенал, разгласен в подкаста Calcioberlin, преди Петер Шилинг, чиято ария Major Tom е шлагер измежду почитателите на Германия, да разгласи, че левият бек на Щутгарт Максимилиан Мителщад също ще бъде включен.

Schirn Kunsthalle - галерия за изкуство във Франкфурт, се включи в играта по-късно, като разкри включването на Лирой Сане в листата на Нагелсман.

В сряда сутринта в играта се включиха и братята Кроос, като Тони и Феликс Кроос използваха подкаста си " Einfach mal luppen ", с цел да потвърдят мястото на полузащитника на Леверкузен Роберт Андрих в състава.

Паскал Грос беше вторият за деня, който беше прибавен към състава на Нагелсман, този път посредством мини-викторина на телевизионния водещ Гюнтер Яух в профила на DFB в Instagram.

Йошуа Кимих беше идващият в листата, като артистът Волфганг Баро удостовери, че звездата на Байерн ще добави това лято нови участия към 84-те си досега.

Съставът на Германия за Евро 2024 досега:

Вратари: Мануел Нойер (Байерн Мюнхен)

Защитници: Робин Кох (Айнтрахт Франкфурт), Йошуа Кимих (Байерн Мюнхен), Максимилиан Мителщад (Щутгарт), Нико Шлотербек (Борусия Дортмунд), Джонатан Та (Байер Леверкузен)

Полузащитници: Роберт Андрих (Байер Леверкузен), Паскал Грос (Брайтън), Крис Фюрих (Щутгарт), Александър Павлович (Байерн Мюнхен)

Нападатели: Никлас Фюлкруг (Борусия Дортмунд), Кай Хаверц (Арсенал), Лирой Сане (Байерн Мюнхен)
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР