Джил Халфпени отново намери любовта, докато продължава да се справя

...
Джил Халфпени отново намери любовта, докато продължава да се справя
Коментари Харесай

Звездата от BBC EastEnders Джил Халфпени отново намира любовта 7 години след като партньорът й почина във фитнеса

Джил Халфпени още веднъж откри любовта, до момента в който продължава да се оправя със скръбта си, седем години след опустошителната гибел на нейния сътрудник Мат Джейнс.

Мат се разболя трагично, до момента в който беше във фитнеса, и умря през януари 2017 година от съдбовен инфаркт. Той беше единствено на 43 години и гибелта му разкри мъчителни мемоари за някогашната звезда на EastEnders, защото тя не можеше да не си спомня татко си, който също умря от сърдечен удар, до момента в който играеше футбол през 1979 година, когато тя беше единствено на 4 години.

Джил, която беше известна в сапунката на BBC One като Кейт Мичъл, си даде време, преди да продължи напред и най-сетне откри нов мъж на име Иън, както сподели, до момента в който разговаряше със списание Prima.

„ Звучи толкоз смешно, само че мисля, че Иън и аз се срещнахме в идеалния миг “, сподели тя пред изданието. „ След гибелта на Мат не знаех дали в миналото ще срещна някого още веднъж, само че Иън е моята мажоретка – знам, че съм срещнала някого, който обичам и който обича мен. “

Западъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР