Текст за гадаене с монети, написан през 220 г. сл.

...
Текст за гадаене с монети, написан през 220 г. сл.
Коментари Харесай

Китайски текст насочва съдбата на човека

Текст за гадаене с монети, написан през 220 година сл. Хр., е най-лесният и забавен метод да избегнете неприятностите и да извършите живота си благополучен, уверени са американски спецове по окултните науки.

Книгата съдържа общо 384 фрази и наречена Шън шу-оракул на свещените цифри. Всяко изречение е отговор на запитване от нуждаещ се човек.

 Китайски текст насочва ориста на индивида

Този гадателски текст се употребява посредством 10 идентични монети и може елементарно да се практикува вкъщи. На всяка от тях се написва с флумастер цифра от 0 до 9. Питащият първо формулира ясно въпроса, който живо го вълнува. Добре е да не провокира отговор с " да " или " не ".

После питащият разбърква монетите и без да гледа, взема една от тях с лявата ръка. Ако е левичар - с дясната. Получената трицифрена композиция насочва към съответно изречение-отговор със същия номер, изписано в текста Шън шу.

Шокиращо е, че в случай че питащият просто се забавлява или желае да изиграе някого, текстът-оракул изненадващо трансформира нюанса си. Необяснимо по какъв начин пред питащия отговорът на оракула (дори записан като позитивно изречение) ще се показа в отрицателна светлина.

Съвременните китайци постоянно се допитват при съдбовни решения с Шън шу. Те почитат създателя на гадателския текст Джуге Лян като светец. Западните откриватели дефинират Джуге Лян като китайския Нострадамус, само че и като Леонардо да Винчи.

Той е роден през 181 година сл. Хр. и е живял като планински аскет. Поканен за боен министър на царството Шу Хан, Джуге Лян изобретява арбалета, тризъбеца и други Армията му покорява цяла Югоизточна Азия, а той възприема оттова будизма.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР