Тежките условия на работа на съвременните смартфони налагат повишени изисквания

...
Тежките условия на работа на съвременните смартфони налагат повишени изисквания
Коментари Харесай

Кой е по-здрав: Samsung Galaxy Note 20 Ultra или Apple iPhone 11 Pro Max?

Тежките условия на работа на актуалните смарт телефони постановат нараснали условия за гарантиране на стабилността на устройствата при механично натоварване. Тестване за резистентност на изпускане от височина на флагманите на Samsung Galaxy Note 20 Ultra и главния му съперник iPhone 11 Pro Max беше извършено от YouTube канала PhoneBuff.

Трябва да се означи незабавно, че серията Note 20 са първите смарт телефони с покритие Corning Gorilla Glass Victus и този факт става решителен в една от " борбите ". В поредицата от проби Galaxy Note 20 Ultra единствено горният борд покрай блока на камерата бе развален. В същото време гърбът на iPhone 11 Pro Max бе изцяло напукан.

Следващият стадий на тестване, по време на който смарт телефоните „ падаха “ под ъгъл, и двата модела минаха, без да получат обилни вреди. Падането на предната повърхнина обаче разрушава повърхността на екрана на iPhone, до момента в който екранът на Galaxy Note 20 Ultra остава недокоснат. Последният бонус тест за 10-кратно изпускане от височина на човешки растеж сподели цялостното преимущество на представителя на Samsung.

След тестването iPhone 11 Pro Max на практика се разпадна в ръцете на тестерите, предната камера спря да работи, само че дисплеят остана работещ. Galaxy Note 20 Ultra сподели феноменални резултати, като след всички падения не получи нито една цепнатина.

Подобно предимство, съгласно специалистите, е обвързвано с потреблението на новата Gorilla Glass Victus, която се конфигурирана единствено на този модел. В резултат смарт телефонът iPhone 11 Pro Max получи 30 точки от експертите в PhoneBuff, а спечелилият в Galaxy Note 20 Ultra до 39 от 40 вероятни. Вижте.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР