Тежка интрига се заформя покрай избора на нов шеф на

...
Тежка интрига се заформя покрай избора на нов шеф на
Коментари Харесай

Скандал: Гласят задкулисно кадър на Иван Костов за шеф на БНТ

Тежка конспирация се заформя около избора на нов началник на Българска национална телевизия. Високопоставен източник разкри пред БЛИЦ, че подмолно гласят за шеф на държавната телевизия Константин Каменаров, някогашен представител на държавното управление на Иван Костов.

Дори от ГЕРБ били сюрпризирани от метода, по който се прави промяната на Вяра Анкова, която през годините се утвърди като професионален началник на националната телевизия с ясно изразени надпартийни позиции.

Според носещата се в медийните среди мълва за Каменаров лобирали с изключение на от обкръжението на Драгалевския гуру и прочут народен представител от Българска социалистическа партия, и изтъкнат пи ар специалист.

Каменаров след късата си, само че вярна работа на Комендира, бе отблагодарен със сладостен пост като пресшеф на Мтел за известно време. След тази богатства работа той се изявява само като мъж на жена си.

Ако подмолните лобита съумеят да го пробутат Коко Каменаров на върха на Българска национална телевизия, националният ефир бързо ще бъде окупиран от доближени на Драгалевския наставник соросоидни глашатаи, притесняват се медийни специалисти.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР