Технологията промени всичко в света и нищо по-добре не отразява

...
Технологията промени всичко в света и нищо по-добре не отразява
Коментари Харесай

Какво представляват умните домове и какви са техните предимства?

Технологията промени всичко в света и нищо по-добре не отразява нашия непрекъснат прогрес в бъдещето от интелигентната домашна технология, която става все по-разпространена всеки ден. Но какво е образован дом? Какви са изгодите от това? Как можете да извършите дома си да наподобява по този начин?

Определянето на това какво съставляват интелигентните домове е просто: това е дом, оборудван с осветяване, отопление и електронни устройства, които могат да се ръководят отдалечено с телефон или компютър. 

Умните домове са тези, оборудвани със обвързвана технология, която ви разрешава да: управлявате значими домашни функционалности посредством съвместими мобилни устройства, като в същото време повишавате сигурността и успеваемостта, подобрявате връзката и променяте ежедневните действия.

От ръководство на осветлението до отбрана на прозорците и вратите и други преимущества. Тези безжични функционалности персонализират вашето домашно преживяване, като в същото време икономисват сила и пари.

Предимствата на технологията за образован дом

Устройствата за образован дом са потребни за всяко домакинство, било то фамилии с дребни деца и домашни любимци или по-възрастни родственици, живеещи сами.

А точно...

Интеграция и съгласуваност

Въпреки, че всяко смарт устройство е потребно по собствен личен метод, интеграцията и свързаността са това, което ги прави в действителност значими и комфортни за ръководство на сигурността и отбраната на вашия дом.

Дистанционно

Дистанционното ръководство разрешава на потребителите да употребяват всяка умна технология отвред, употребявайки мобилно устройство..

Датчик за придвижване

Разпознаването на придвижване се задейства единствено при разкриване на интензивност. Независимо дали сте в дома си или отвън него, докладвайте за всяка подозрителна активност в и отвън парцела.
Проучване: Голяма част от българите към момента не имат вяра и не употребяват умните уреди
Близо половината - 43%, от българите употребяват уреди със смарт функционалности (телефон, тв приемник, домашен електроуред), до момента в който други 37% о...
Прочети повече
Зоните за интензивност и авансово програмираните реакции, както и активирането на вътрешното и външното осветяване обезпечават сигнали в действително време за отбрана против евентуални крадци.

Персонализиране

Много устройства за образован дом дават персонализирани функционалности, които са съобразени с вашите самостоятелни потребности, било то въз основа на държание или географско местонахождение.

Най-добрите устройства за интелигентни домове

Четирите съществени категории устройства, които най-често се употребяват в интелигентните домове, са осветяване, забавление, климат и сигурност.
И сутиените поумняха: Смарт сутиен открива напрежението
Учени от Майкрософт сътвориха смарт сутиен, който открива напрежението. В мъжкото долни дрехи учените надалеч не са постигнали същия триумф, тъй като се...
Прочети повече
Интелигентни светлини

Интелигентните крушки са най-лесните за инсталиране и потребление. Те имат функционалности като таймери, благоприятни условия за разкриване на придвижване и графици. Например, можете да настроите осветлението да се включва, когато се приберете от работа и да се изключва автоматизирано след среднощ.

Светлините с функционалности на датчик за придвижване могат да се включват, когато открият, че някой влиза в стаята и да се изключват, когато я напусне. 

По отношение на отоплението най-хубавото са интелигентните термостати

Тези устройства също са много постоянно срещани в днешните умни домове. Те са релативно лесни за инсталиране и могат да бъдат приспособени към вашите желания и времеви графики.
Как дворът на къщата ни може да наподобява съвършено?
Немалка част от хората в България имат селски парцел или живеят в къща. Една част от поддръжката на цялото нещо е двора. Независимо дали...
Прочети повече
Що се отнася за умна домашна сигурност, някои от най-предпочитаните артикули са интелигентни брави и детектори за наводнения и пушек.

Забавление

Някои хора употребяват единствено интелигентни технологии за развлечение, като смарт тв приемници, високоговорители и проектори. Тези устройства могат да бъдат много скъпи и даже да изискват разноски за монтаж като вградено устройство или високоговорители на тавана.

Въпреки това, заниманието е един от най-важните аспекти при проектирането на образован дом.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР