Може да е на 104, но знае 2 и 200!

...
Може да е на 104, но знае 2 и 200!
Коментари Харесай

Баба Дора на 104 попиля Ергенът Алек: Целува 99 разгонени жени ВИДЕО

Може да е на 104, само че знае 2 и 200! Неповторимата баба Дора! Цялото филмче с нея ще пусна на фейсбук страницата ми в сряда, 22-ри май....
Възрастта е просто число, когато става въпрос за мъдрост и почтеност. Наскоро 104-годишната баба Дора направи сензация в обществените медии, откакто изрази възмущението си от известното телевизионно шоу „ Ергенът “ и решението на основния воин Алек Младенов на последния сезон. Възрастната дама разкритикува шоуто за неналичието му на логичност, липса на наличие и обидно показване на любовта и връзките.

В изявление баба Дора стартира с това, че назова решението на Алекс на финала е „ нелогично “. Тя изясни, че през целия сезон той е флиртувал и е имал връзки с няколко участнички, " целува 99 разгонени дами " и най-после не избра жена. Баба Дора счита, че изборът на Алекс е чудноват и не демонстрира същинско схващане или оценка на характера на дамите, които ухажваше.

Освен това старата дама беше мощно сериозна към самото шоу, заявявайки, че то не предлага никаква стойност на своите фенове. Според нея „ Ергенът “ е просто следващата проява на „ нелепост “, фокусирана само върху привличането и повърхностните връзки. Баба Дора има вяра, че има доста по-добри способи хората да прекарват времето си, вместо да гледат по какъв начин „ разгонените “ мъже и дами се борят за вниманието на един човек.

„ Това е позор за България! “ – възкликна тя, изразявайки разочарованието си от шоуто и неговото влияние върху визията на света за страната ни. Баба Дора акцентира, че имаме богата история, красиви пейзажи и велики персони, които би трябвало да бъдат чествани, вместо да бъдем известни с излъчвания като „ Ергенът “.

Тя също по този начин загатна някои от националните герои като Христо Ботев и Васил Левски, които се бориха за свободата и благосъстоянието на България. За нея е оскърбително сходни персони да бъдат сменени с развратни дейности и повърхностни взаимоотношения, показани в шоуто.

104-годишната баба Дора изпрати ясно обръщение до основателите и почитателите на „ Ергенът “ по отношение на възгледите си за шоуто и неговото въздействие. Нейната откровена рецензия служи като увещание, че има по-възвишени неща в живота от гледането на хора, които се пробват да намерят обич по допустимо най-изкривения метод. Вместо това би било по-продуктивно да отпразнуваме нашата богата просвета, история и достижения, които в действителност вършат България почтена за удивление.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР