Технологиите на изкуствения интелект вече изобличават политици, които не си

...
Технологиите на изкуствения интелект вече изобличават политици, които не си
Коментари Харесай

Изкуствен интелект засича кога депутатите се разсейват


Технологиите на изкуствения разсъдък към този момент изобличават политици, които не си гледат работата
(снимка: CC0 Public Domain)

Нов програмен продукт с изкуствен интелект открива депутати, които се разсейват със смарт телефони по време на работа, и ги изобличава в обществените мрежи. Разработката е дело на белгийски художник.

AI логаритъмът на преглежда фрагментите с политици, участващи в диспути, и по-късно демонстрира на публиката в обществените мрежи тези от тях, които се занимават със смарт телефоните си по време на парламентарните съвещания.

Всички срещи на фламандското държавно управление в Белгия се излъчват в YouTube в действително време. Дрис Депортър употребява програмен продукт, основан на AI, за разбор на видеоклиповете и търсене на смарт телефони в ръцете на депутатите.

Когато открие потреблението на телефон, логаритъмът разпознава лицето на политика и записва видеоклипа за обществените медии. След това видеото се разгласява в Twitter и Instagram, а също по този начин намира страницата на съответния политик и я отбелязва на видеото.
още по тематиката
Според уеб страницата на Депортър, когато AI не гледа нови фрагменти – да вземем за пример, когато Народното събрание не заседава – логаритъмът за машинно образование проучва остарели видеоклипове от съвещанията.

Като цяло хората са съгласни, че депутатите не би трябвало да се разсейват с джаджите по време на съвещания. Но някои показват, че телефоните към този момент са много работлив инструмент, посредством който политиците могат да ревизират имейли, свързани с работата им, да вземем за пример.

Публикация на отбелязва, фламандския министър-председател е видян да играе Angry Birds по телефона си по време на спор през 2019 година, към пет години след пика на играта.

AI програмата на Депортър работи от 5 юли и към този момент улови четирима политици, които не устояха на изкушението да погледнат смарт телефоните си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР