Технологиите днес много помагат във връзките от разстояние. Ако си

...
Технологиите днес много помагат във връзките от разстояние. Ако си
Коментари Харесай

Още начини да бъдем близо един до друг във връзка от разстояние

Технологиите през днешния ден доста оказват помощ във връзките от разстояние. Ако си имате някого и се обичате, само че ви разделят километри, сигурно сте пробвали всички благоприятни условия, които обществените мрежи оферират - чатове, видеоразговори. Обменяте фотоси и занимателни картинки, пускате си клипчета и музика. Но е ясно, че нищо не може да размени наличието на обичания човек до вас - в стаята, в парка, в бара.

“Технологиите са ясни, само че има ли други способи, които да приближат обичаните ни хора по-близо? ”

Нека той ви остави своя дреха, която обича и която мирише на него. Човешкият мозък основава мигновени връзки мерду аромата и спомените. Изследване на Университета в Британска Колумбия е открило, че когато дамите носят риза на колегата си, равнищата на стресови хормони внезапно пада, те са спокойни и оптимистични за бъдещето. Всеки човек има характерна миризма и тя връща едни от най-интимните мемоари във всяка връзка.

Сходна концепция е да спите от неговата страна на леглото и на неговата възглавница, които са пропити с неговия мирис. Ако имате навика да сменяте спалното долни дрехи, когато се разделяте, оставете го още ден-два. Първите дни са най-трудни, оставете си загатна от аромата на тялото му в леглото. Пералнята няма да избяга.

Запишете си звуков файл с гласа му. Помолете обичания да ви запише по какъв начин чете на глас. Някой анекдот или просто някакви неги размишления. Пазете си ги и когато доста ви домъчнее, пускайте си ги.

Уговаряйте се да вършиме едно и също нещо едновременно. Може да е филм или някой сериал, да слушате някой албум на обичан реализатор. През това време не поддържайте контакт, само че примерно може да си извършите фотоси с обичани моменти от кино лентата, какво сте хапвали, къде го гледате и така нататък Споделете усещания и тези фотоси.

Казвайте си " положително утро " и " лека нощ " всеки ден. Малките ритуали вечер и заран са доста значими, само че до момента в който сме дружно, ние даже не ги отразяваме като тематика. Когато сме разграничени обаче, всяко нещо придобива стойност. Не е наложително да следва диалог, просто се поздравете и " целунете " виртуално.

Пращайте си хартиени писма или дреболии по пощальон. Хартиеното писмо не е нужно да е безусловно любовно, да има някакъв бездънен смисъл, отново може да си е за разваления бойлер, просто дано тематиката да си е ваша. Дреболиите по пощальон, изключително, в случай че дойдат на работното място и изненадващо, сигурно ще провокират усмивка.

Връзката от разстояние е предизвикателство, по този начин е. Предизвиква ни да бъдем по-изобретателни, да се борим за любовта и да потвърждаваме, че това може и би трябвало да проработи. Би било хубаво един ден да сме си дружно, само че до тогава - би трябвало да изпробваме всичко.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР