На грандиозен концерт в препълнения Дворец на културата във Велико

...
На грандиозен концерт в препълнения Дворец на културата във Велико
Коментари Харесай

Лили Иванова получи наградата „Златен век“ на специален концерт във Велико Търново

На величествен концерт в препълнения Дворец на културата във Велико Търново, министърът на културата Найден Тодоров връчи най-високото отличие на министерството – специфичната премия „ Златен век “ с огърлие на примата на българската известна музика Лили Иванова. Събитието приключи с осъществяването на песента „ Присъда “, като министър Тодоров акцентира, че присъдата на историята ще бъде, че сме живели в „ Златния век на Лили Иванова “.

Хиляди фенове приветстваха изненадата на министър Тодоров, който удостои Лили Иванова с премията за изключителния ѝ принос към българската просвета и за развиване на културното съдействие. Отличието бе съпроводено от Грамота. Министър Тодоров показа:

„ Да бъде човек на концерт на Лили Иванова е като да открие четирилистна детелина. Вярвам, че всеки един от Вас, сходно на мен, има някакъв мил спомен в сърцето си, който, по един или различен метод, свързва с някоя от песните на Лили. “

Този трогателен миг затвърди Лили Иванова като знак на българската музикална сцена и акцентира нейната значима роля в културния живот на страната. Наградата „ Златен век “ е самопризнание за десетилетията нейни изключителни музикални достижения и неугасващото въздействие върху генерации българи.

Гръмотевична стихия подпали и изпепели кола в центъра на Велико Търново

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР