Техниката с чаша вода е на Вадим Зеланд.Вадим Зеланд е

...
Техниката с чаша вода е на Вадим Зеланд.Вадим Зеланд е
Коментари Харесай

Сбъдни най-съкровеното си желание за седмица с чаша вода

Техниката с чаша вода е на Вадим Зеланд.

Вадим Зеланд е актуален съветски мистик и публицист. Той е създател на метода за ръководство на действителността, наименуван от него “транссърфинг в действителността ”, който е показан в шест книги.

Теорията за транссърфинга се базира на концепцията за мултивселената и четирите измерения. Зеланд е загадъчна личност; за него се знае малко. За себе си той написа, че е на към 40 години; преди разпадането на Съветския съюз се занимавал с проучвания в региона на квантовата физика, по-късно – с компютърни технологии, през днешния ден е публицист. Зеланд се дефинира като руснак по народност, с една четвърт естонска кръв. В книгите си той твърди, че транссърфингът работи безупречно.

Важно е фантазията да бъде ваша, а не на някой различен. Ако пожелаете нещо, което не е ваш нравствен ентусиазъм, няма да го получите или ще го получите с доста труд. Как да разберете, че вашата цел е точно ваша, е елементарно. Когато мислите за нея, вие чувствате по какъв начин душата ви ликува и разсъдъкът ви е благополучен, не изпитвате нито боязън, нито подозрения, вие сте щастливи, когато си визиите момента на нейното сбъдване. Да имаш доста пари не е фантазия, а единствено инструмент за реализиране на мечтаното.

И по този начин, вие знаете кое е най-съкровеното ви предпочитание и имате твърдото желание да го реализирате. Трябва ви единствено самообладание и всичко, което ще се случи по-нататък, не е ваша работа. Вашата задача е да продължавате да желаете и да не се предавате. За това по какъв начин ще се сбъдне фантазията ви, ще реши Вселената, твърди Зеланд. Когато си поставяте цел, вие все едно стоите пред едно двойно огледало. На едната му, материална страна, сте вие, а на другата – пространството от разновидности. Двойното огледало, огледалният свят, реагира на вашите стремежи, като ги задържа, защото не могат по едно и също време да се изпълнят желанията на хората на цялата планета. Ако сте задоволително търпеливи, ще видите по какъв начин вашето отражение в огледалото подвига ръка в символ на единодушие.

Страховете пречат. Освободете се от тях!

Докато чакате реакцията на огледалния свят, изпитвате подозрения и страхове; те са мощни страсти с негативен знак и са най-големите врагове в осъществяването на желанието ви. Борбата с тях е комплицирана, стандартите са доста мощни. Зеланд предлага следната процедура за прогонване на паниките: представете си, че карате трамвай и внезапно натискате спирачката. Представете си, че пасажерите, които вие асоциирате с паниките, се пробват да влязат вътре; затворете вратите и подкарайте трамвая, бягайте по-далеч от тях…

Друг способ за прогонване на паниките: вие сте обезпокоени, само че не се поддавайте, усмихвайте се, изглеждайте спокойни. Постепенно спокойствието ще се съобщи на душата ви и вие ще се научите да не се тревожите за нелепости.

Когато се тревожите, Вселената бърза да осъществя вашата паника, с цел да може по-скоро да я обезврежда. Така се осъществя най-лошото ви предпочитание, родено от паниката. Вие би трябвало да мечтаете за това, което желаете, а не за това, което не желаете, поучава Вадим Зеланд. Огледалният свят не харесва частицата НЕ. Вие с цялото си сърце НЕ желаете една обстановка и по този начин се обричате на нея. Затова постоянно е по-рационално да се настройвате позитивно.

Какво съставлява ритуалът с чашата вода

Има доста техники за бързо реализиране на фантазиите. Те включват разнообразни ритуали за осъществяване на желанията, само че най-популярен е ритуалът с чашата вода. Тази техника е освен лесна, само че и оптимално ефикасна. Желанието се извършва за малко време.

Зеланд предлага да не се употребява вода от чешмата или преварена вода, както и купена от магазин. Тези типове вода към този момент са попили доста негативна сила. Хубаво е водата да е от извор, само че в случай че нямате такава, можете да употребявате всякаква. Преди това я замразете, по-късно разтопете леда. Така изтривате цялата отрицателна сила от нея.

Напълнете чашата вода и вземете лист хартия. Тя е нужна за записването на вашите стремежи, защото човешкият разум е обезпокоителен и мъчно се концентрира върху едно нещо, а написаното предпочитание разрешава то да се сбъдне. В ритуалите могат да се употребяват и свещи, които основават мистична атмосфера.

Препоръките на Зеланд

Преди да пристъпите към обреда с чашата вода за осъществяването на едно ваше предпочитание, би трябвало да поработите върху свята енергетика. Трябва ви мощна сила, с цел да съумеете да заредите течността положително. Запомнете, че можете да влияете на водата единствено с ръцете си. Краищата на пръстите имат значими нервни окончания, там е съсредоточена вашата сила.

Същността на техниката

Напишете на един лист хартия в утвърдителна форма вашето предпочитание и сложете върху него цялостната чаша с вода. Важно е мислеформата да провокира във вас мощна страст. Няма потребност да пишете: “Искам доста пари ”. По-скоро си представете фантазията, която ще сбъднете, когато имате доста пари.

Разтъркайте дланите една в друга, с цел да създадете компактно кълбо сила (ако не я усещате, просто си я представете); разположете дланите над чашата. Мислено потвърдете и визуализирайте това, което желаете, прокарайте дланите си край чашата, като продължавате да си представяте осъщественото желание; изпийте водата и легнете да спите. Ритуалът се прави заран след сън и вечер преди лягане, тъй като тогава мозъкът е провиснал и мозъкът не е ангажиран със странични мисли.

Много хора, тествали техниката, настояват, че тя е доста ефикасна.

Използвайте тази техника за осъществяването на всички ваши стремежи. Помнете, че в мислеформата не трябва да употребявате частицата “не ”; тя би трябвало да бъде утвърдителна.

Не бива в нея да има нереални и многословни стремежи. Изразът би трябвало да бъде съответен, сбит и ориентиран към една цел. Ако имате няколко цели, за всяка от тях изпълнете обособен обред с чаша вода. Единия ден работете с една цел, другия – с друга.

Инфо: https://www.edna.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР