Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на
Коментари Харесай

Моци: Трябва да се върнем с точки от Търнава

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци приказва преди заминаването на тима за Словакия, където в четвъртък ще се изправи против Спартак Търнава в предпоследния си мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Бившият румънски бранител даде своето мнение за загубата от Славия и обстановката в родната Първа лига. Той сподели, че " орлите " ще преследват първото място преди настъпването на зимната пауза.

" Мисля, че сме подготвени. Знаем, че ни чака тежък мач, който няма да има нищо общо с мача в Разград. Знаем, че би трябвало да се върнем с точка или точки от Търнава. Мисля, че момчетата след загубата от Славия ще създадат всичко допустимо да спечелим ", сподели Моци.

" Всяка загуба е тежка. Очакваме в шампионата да продължаваме с успехите, да имаме късмет преди зимната пауза да сме на първото място. Пак имаме късмет. Само би трябвало да бием на " Армията ", продължи той.

" Тежко е, когато не знаеш дали ще се играе мач или няма. Състоянието в Разград беше доста неприятно. Нашите хора направиха всичко допустимо. Работиха 12 часа, с цел да може да се почисти терена. Може и това да пречи, само че нямаме право на сходни неточности ".

" Лудогорец знае, че всеки мач би трябвало да излиза за победа. Ако гледаме последните два мача в ЛК против Фенербахче мисля, че имаме късмет да приключим на първите две места ", сподели още Козмин Моци.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР