Те са забавни, емоционални и непредсказуеми... Взаимоотношенията им са бурни,

...
Те са забавни, емоционални и непредсказуеми... Взаимоотношенията им са бурни,
Коментари Харесай

Новите съседи с премиерни епизоди от 12 януари

Те са занимателни, прочувствени и непредсказуеми... Взаимоотношенията им са бурни, а кавгите им се чуват и от прилежащия квартал. Всички ги познават и обичат – те са „ Новите съседи ”! От 12 януари (петък) bTV Comedy ще зарадва феновете с премиерни епизоди на обичания испански сериал, чиито герои постоянно будят усмивка с непрестанните си инциденти, раздори, кавги, любовни афери и турбулентни връзки. Комедийният канал на bTV Media Group е подготвил двойна изненада за почитателите на „ Новите съседи “, като ще покаже един след различен най-новите сезони – тринадесети и четиринадесети. 14-и идва в България броени месеци след снимането си и преди телевизионното си лъчение в Испания. Епизодите ще вървят всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV Comedy и ще бъдат налични онлайн на VOYO. Уикенд маратоните на „ Новите съседи “ не престават всяка събота и неделя от 17:00 ч. по bTV Comedy.
В края на дванадесетия сезон жителите на „ Мирадор де Монтепинар “ бяха принудени да изоставен домовете си, откакто постройката бе непозволено отчуждена, а в този момент се реалокират в центъра на Мадрид в нова кооперация, ситуирана на улица „ Контубернио “ 49.
В дословен превод името ѝ значи „ скрито съглашение “, само че в реалност улицата е кръстена на продуцентската компания, чието дело е сериалът – „ Contubernio Films “. Любимите герои са принудени да живеят с нови съседи и да се подчиняват на решенията на властна домоуправителка, която управлява блока с твърда ръка. Героите на обичаните артисти Жорди Санчес (Антонио), Натали Сесеня (Берта), Начо Герерос (Коке), Пабло Чапея (Амадор), Фернандо Техеро (Фермин), Ева Исанта (Маите), Рикардо Аройо (Висенте), Пас Падийа (Чуса), Макарена Гомес (Лола), Петра Мартинес (Фина), Луис Мерло (Бруно), Мирен Ибаргурен (Йоли), Лолес Леон (Менчу) и Карлос Аресес (Аугустин) следва да се изправят пред нови инциденти с типичното си възприятие за комизъм, с което към този момент над 10 години забавляват българските фенове.
В премиерните епизоди на „ Новите съседи “ феновете на bTV Comedy ще се смеят през сълзи и с новите попълнения – жителите на „ Контубернио “ 49, с които „ новодомците “ от „ Мирадор де Монтепинар “ ще би трябвало да разделят една жилищна кооперация.
Грета (Лаура Гомес Лакуева) и Естебан (Карлос Чамаро) са обичайно испанско семейство – тя е фармацевт и домоуправител, а той е държавен чиновник. Грета е примерна съседка, която съчетава специалността си с провокациите на майка на младеж и домоуправител на кооперацията. Тя ръководи „ Контубернио “ 49 с стоманен юмрук… най-малко до момента в който Антонио Ресио не излиза от пандиза и не се появява на „ съседския “ небосвод. За разлика от Грета, брачният партньор ѝ Естебан е данъчен контрольор, който заобикаля споровете. Виктория Рафаела (Мамен Гарсия) е разорена аристократка, която живее с персоналната си асистентка Логи (Маргарита Аскерино). Алонсо (Алекс Гадея) е сполучлив бизнесмен, разведен, с две деца, който ще се впусне в любовна спекулация с Маите. Сред „ новите съседи “ са и Оскар (Феликс Гомес) – прелъстителен фотограф, постоянно заобиколен от красиви дами, Анди (Елизабет Ларена) – художничка, която работи като сервитьорка, и Карма (Алекс Делакроа) – пансексуален/а инфлуенсър/ка.
След като дава всичките си пари за образованието на децата си, Амадор се настанява в жилището на Аугустин, който се е трансформирал в хипохондрик, захласнат от чистотата и дезинфекцията след пандемията от COVID-19. Появата на нова съседка ще внесе наслада в сивото всекидневие на Амадор, а любовният романс сред предприемача Алонсо и Маите ще възроди бурните връзки сред паметните „ милинки “. Антонио, който неотдавна е излязъл от пандиза, ще открие, че новият му живот в „ Контубернио “ 49 е даже по-лош от този зад решетките. Бруно, налегнат от самотност след заминаването на Енрике, ще се опита да запълни прочувствената дупка, като приема Фермин в дома си… Доня Фина пък ще бъде неотклонен сателит на Менчу във всичките ѝ луди завършения.

 
 
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР