Те имат специални отношения с Вселената като през целия си

...
Те имат специални отношения с Вселената като през целия си
Коментари Харесай

Пратениците на Вселената: Знаците на зодиака, които имат дарбата да променят съдбата!

Те имат специфични връзки с Вселената като през целия си живот усещат и извършват своето висше предопределение.

Те живеят с непрекъснатото чувство, че са за нещо по-голямо. Някаква неуловима тежест на отговорност и непрекъснато търсене на тяхното предопределение. Да живеят без терзания и да се радват на всеки ден и да одобряват всичко такова, каквото е – те не могат.

Понякога наподобява, че те непрекъснато търсят проблеми, усложнявайки живота си. Тях постоянно не ги схващат, осъждат ги и поучават да се отнасят към всичко по-просто. Но лекотата и безгрижието не са за тях. Въпреки че има мнение, че избраниците на ориста живеят леко и занимателно.

Вселената не им дава нищо с лекост, безусловно всичко идва с опит и постоянно е доста горчив. И зад всяка щастлива усмивка се крие море от сълзи. Но тъкмо такива хора получават дарбата да трансформират личната си и непознатата орис. Именно те могат да трансформират живота ни с течение на времето и да ни спасят от непоправимо злощастие с един съвет.

И в случай че внезапно в живота ви се появи инцидентен сателит и вие незабавно сте почувствали необяснима връзка с него, това значи, че той е изпратен от ориста с причина. И не трябва да се изненадвате, че като извърши задачата си, той също по този начин внезапно ще изчезне.

Способностите за промяна на ориста най-често  притежават  хора, принадлежащи към следните зодиакални съзвездия. Именно тяхната Вселената избира за по-висшите си цели.

Животът на Близнаци е поредност от неизбежни случайности. И в множеството случаи знаят по какъв начин да дешифрират вярно всичко. Затова преглеждат прагматично отрицателното, като са в положение да видят уроците на ориста в него и да си създадат верните заключения.

Близнаци постоянно предизвестяват хората да не вървят някъде, да не вършат нещо, обяснявайки това с предчувствията си. И в случай че майката Близнаци без забележима причина не пусне детето си на рожден ден или на разходка, значи е доста евентуално детето да са го дебнели проблеми.

Вселената е избрала Близнаци с цел да предават сигнали за заплаха на хората. Придобитият подарък се демонстрира в точното време, даже и никой да не го чака.

Близнаци играят голяма роля в ориста на хората, даже и от време на време дейностите им да остават незабелязани. Притежавайки необикновен нюх за заплаха, Близнаци е в положение да поправя ориста си. Привличайки в живота си позитивни промени и верните хора.

Скорпион без терзания е нонсенс. Той постоянно се намира в търсене, не може да одобри ориста си като неизбежна. И даже сега, в който у Скорпиона всичко е  наред, животът му върви по утъпкана пътека, той продължава да се пробва да усъвършенства нещата всеки ден.

Нещо от вътрешната страна не не му дава покой. Сякаш не е извършил изцяло задачата си, не е направил всичко допустимо. Скорпионът постоянно има в главата си милион въпроси и хрумвания, а в сърцето му кипи ежедневна битка. Избран от Вселената, той усеща нейното застъпничество и усеща  тестванията.

Но точно компликациите му оказват помощ да развие способността да поправя ориста. Скорпионите в последна сметка получават способността да откриват ментална връзка с човек. Появяват се в ориста им в точното време, насочват околните си към верния път и ги избавят от неточности. Дори и без да осъзнават изцяло ролята си в ориста, някакво възприятие им подсказва по какъв начин да работят в този момент.

„ Защо и защо пристигнах на този свят! “ – въпрос, който постоянно изтезава Рибите. И някъде в подсъзнанието има непрекъснато се върти мисълта: „ Не инцидентно е всичко това! “ Сякаш на Рибите е предоставена избрана задача,   те не могат да схванат каква е, само че с цялото си създание усещат принадлежността си към нещо по-висше.

Вселената непрекъснато приказва с Риби. И в случай че внезапно проектите се срутен и нищо не се получава по този начин, както е замислено, след време се оказва, че всичко е било единствено за положително. И в случай че Рибите въображаемо задават въпрос, то скоро подсъзнанието или някакви събития сигурно ще кажат правилния отговор. И овладявайки сходни умения, Рибите елементарно могат да се научат да управляват ориста си.

Те също по този начин играят значима роля в ориста на роднините, като поемат главната тежест на неочакван удар. Понякога Рибата усеща, че е привързана към човек, че би трябвало да е наоколо, без значение от всичко. Тя жертва своите ползи и цялото и схващане е заето с мисли за помощ. Именно в такива моменти се случва поправянето на непознатата орис и Рибите, като пашкул, пазят индивида, защитавайки го от всякакво зло.

esotericblog

Вярвате ли, че единствено една дума може да повлияе на вашата ориста? Може!

 

Всички сме чували, че задачите би трябвало да бъдат вярно дефинирани. Това важи и за думите, с които ги формулираме. Избягвайте разрушителните!: „ Аз ще реализира, ще принудя, ще принуждава, ще победя,…

Цялата публикация

Буда: Няма нито шанс, нито орис, нито случайност!

 

Хората, които имат вяра в шанса, постоянно се пробват да получат нещо от живота. По предписание това са пари и благосъстояние. Буда учи, че е доста по-важно да развиваме сърцето и…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР