В навечерието на светлия християнски празник учениците и учителите от

...
</TD
>В навечерието на светлия християнски празник учениците и учителите от
Коментари Харесай

Десетки се включиха в коледния базар Деца помагат на деца

В навечерието на светлия християнски празник учениците и учителите от ПГТ за следващ път проведоха собствен, също толкоз трогателен и хубав празник – на вярата, човечността и положителното – благотворителния коледен базар " Деца оказват помощ на деца “.

И на празник като на празник – с музика, песни и танци. Красива коледна ария извърши Никол Ганчева от 10-ти А клас, а осмокласничките Димана и Валя, както и Мария и Камелия от 9-ти Е клас сътвориха доста въодушевление с шопския си танц. Учебният ресторант одобри и една същинска коледарска тайфа. Коледарите от 12-ти Б клас назоваха за здраве, мир и благодат.

Желаещите да се включат в този хубав жест на щедрост бяха толкоз доста, че мъчно се побираха в Учебния ресторант. Защото всички в Професионалната гимназия по туризъм знаят, че детската усмивка е скъпа!

Знаят и друго - средствата, събрани от Коледния базар, ще бъдат дарени на техни съученици в неравностойно материално състояние. Знаят, че с помощта на присъединяване си в Коледния базар подаряват и получават усмивки, обич и вяра.

Коледния базар " Деца оказват помощ на деца “ бе открит от заместник-директора по учебно-производствена активност в ПГТ – госпожа Деляна Бежена. Тя направи първата покупка и даде старт на благотворителното събитие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР