В навечерието на най-светлите християнски празници, Доброволно формирование Пловдив 112“

...
</TD
>В навечерието на най-светлите християнски празници, Доброволно формирование Пловдив 112“
Коментари Харесай

Доброволец от Пловдив 112 търси помощ за сина си

В навечерието на най-светлите християнски празници, Доброволно формирование " Пловдив 112 “ стартира акция за набиране на средства за лекуване на детето на един от доброволците от формированието и насочва вик за помощ към всички хора с огромни сърца.

Ицко е на седем и води своята ежедневна борба за естествен живот. Той е диагностициран с детски аутизъм, който е добит след боледуване. Това му пречи да има обикновено детство и да поддържа връзка и приказва като другите деца.

Бащата на Ицко е един от нашите доброволци, който постоянно се е отзовавал и е помагал неведнъж на хора в потребност. Нека през днешния ден ние му помогнем!

Лекарите в България дават вяра, че Ицко може да се развива обикновено и да поддържа връзка с другите деца след вливания на стволови кафези и екзозоми.

След първото от четири вливания, Ицко се е повлиял позитивно, което дава вяра за успеваемостта на лекуването. Семейството на Ицко е съумяло да финансира първото вливане, само че за останалите три се постанова забележителен финансов запас, с който то не разполага.

Затова през днешния ден се обръщаме към вас с зов за помощ, за събирането на 30 000 лева, които ще покрият сумата, нужна за завършването на повсеместен курс на лекуване.

Благодарим на всички, подготвени да протегнат ръка в този сложен за фамилията на Ицко миг! 

Дарителска сметка на името на детето:

Христо Атанасов Иванов – BG46FINV91501317659326
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР