Третото издание на фестивала Весела Коледа в парка бе открито

...
</TD
>Третото издание на фестивала Весела Коледа в парка бе открито
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: В Тракия си е най-хубаво

Третото издание на фестивала " Весела Коледа в парка " бе намерено през днешния ден от кмета на Пловдив и кмета регион " Тракия ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Мястото на събитието е парк " 2019 " на бул. " Освобождение " /до " Лидл " /, където свети празничната елха на регион " Тракия ". Там на откритата сцена се състоя концерт на разнообразни професионални, учебни и детски обединения.

След осъществяването на разнообразни детски обединения, кметът на регион " Тракия " побърза да поздрави децата, взели присъединяване във фестивала. Той насочи специфични поздравления и към студио " Ясмина " за положителната организация, включително и на районната администрация. 

" Весели празници, доста усмивки и се надяваме от ден на ден деца да се появяват на нашата сцена и да ни радват ", заключи Гатев, след което на сцената бе поканен кметът на община Пловдив. 

" В " Тракия " си е най-хубаво, усетих го още като влязох в парка. Успяхме в годините да децентрализираме някои от събитията, само че преимущество на тракийци е, че имат опция да се повеселят на такива местни местенца и това ще остане в годините за напред. Наслаждавайте се на моментите, в които сте дружно. ", приключи кмета.

В парк " 2019 " през четирите дни на самодейността – от 20 до 23-ти декември, в това число, не престават концертите на професионални, учебни и детски обединения. Освен пъстра стратегия пловдивчани ще бъдат зарадвани и с огромен коледен базар с вкусни изкушения, сувенири и богат избор на дарове.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР