Какво да обещаем на народа? Обещаваме промяна – това няма

...
Какво да обещаем на народа? Обещаваме промяна – това няма
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще правим правителство с ПП-ДБ, но този път ние ще правим те ще подкрепят

Какво да обещаем на народа? Обещаваме смяна – това няма кой да го мери. С тези думи водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов посрещна симпатизантите във Велико Търново, съобщи сътрудник на " Фокус “ . Той добави, че евентуално това, което се случва сега в стараната, е справедливо от всеки един българин.

" Съдбата постоянно си знае работата. Докато строяхме църкви, строяхме джамии, правихме пътища, санирахме блокове, сведохме миграцията до нула и хората се подведоха по така наречен Промяна. Е кое се промени, кое се промени?! Слагам ръка на сърцето - мислех си – може ние да не сме прави, айде да изчакаме 1-2-3 -4-та година. Публичните финанси са единствено заеми, растежът на стопанската система е единствено 2%, в Русия е 5% със глобите. Имаме единствено 1% усвоени средства по Плана за възобновяване в частта му за общините. И заран се водят диспути и подобен въпрос няма – значи не е значим.

Русе – Велико Търново няма - значи не е било нужно, щом хората го търпят. Сега " Хемус “ стои три години обрасла в плевели – значи не е значима. Санирахме блокове без пари, в този момент не санират нищо – значи не е било нужно Вероятно ние би трябвало да преориентираме нашето схващане “, добави Борисов.

Той разяснява и, че е същински обезпокоен от чувството, което хората имат към Политическа партия ГЕРБ.

" Само, че България я обран бустан сега, няма парите. За да не кажат нашите съперници Борисов какви ги дрънка като нямаше пари, ние сложихме 1,3 милиарда за " Хемус “, 1,2 млрд за Русе – Велико Търново в разпоредителни сметки. Препраха ги, в което се оказват доста мощни и аз не желая да разясня тези записи, които текат, тъй като аз съм сигурен в тях. Те са ми говорени на мен. Те не са се крили от това “, сподели още водачът на ГЕРБ.

Посочи и, че сега освен страната ни е нестабилна, нестабилна е и Европа, по тази причина съгласно него единството е най-важния принцип, който би трябвало да се следва сега.

" Ако парите бяха по сметките, в случай че нямаше дълг, щяхме да кажем рестартираме, вършим, костваме и по този начин нататък, само че няма. И ние можем да взимаме заеми, да взимаме и да банкрутираме страната “, сподели Борисов и прикани сътрудниците си да не дават обещание доста, тъй като това, което се обещае би трябвало да се извърши.

Той бе безапелационен и, че би направил още веднъж държавно управление с ПП-ДБ, само че този път ГЕРБ ще прави, а останалите ще поддържат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР