Има реални шансове пробивът Модър-Царевец да бъде пуснат в експлоатация

...
</TD
>Има реални шансове пробивът Модър-Царевец да бъде пуснат в експлоатация
Коментари Харесай

Мощна офанзива на Модър-Царевец

Има действителни шансове пробивът " Модър-Царевец " да бъде пуснат в употреба в обещания период 15 юни. На обекта кипи мощна трудова атака, а машини и служащи работят ритмично и в синхрон, видя кореспондент на Plovdiv24.bg.

Голямата разпределителна шахта за Южния обходен колектор, намираща се в центъра на кръстовището на улиците " Модър " и " Царевец ", е приключена от строителите от консорциум " Екопроект Пловдив ". Тръбите на колектора са инсталирани по новото западно платно на " Царевец " съвсем до общежитието на МУ. Остават безусловно 50 метра оборудването да стигне до бул. " Пещерско шосе ". След слагането на тръбите ще се освободи кръстовището с ул. " Солунска ". 

Със завършването на шахтата, на улица " Царевец " влизат служащите на " Драгиев и ко " и " София асфалт ", които имат контракти с община Пловдив за асфалтиране на сектора сред ул. " Солунска " и пробива. Ремонтът на източното платно на " Царевец " би трябвало да стартира откакто е готово новото западно платно. 

Пускането на придвижването в региона ще стане, откакто се съгласува с КАТ краткотрайната скица. Регулирането в началото ще е с пътни знаци, до момента в който се сложи светофарната уредба.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР