Срам, голям срам за община Пловдив и нейното ръководство, пише

...
</TD
>Срам, голям срам за община Пловдив и нейното ръководство, пише
Коментари Харесай

Сигнал: Тъпа история, на йота не сме ги модернизирали тези ОП-та

Срам, огромен позор за община Пловдив и нейното управление, написа четец на Plovdiv24.bg . Даваме му думата в този момент:

1. Срамувам се като пловдивчанин, че Община Пловдив не упражнява никакъв надзор върху дейността на Оперативна програма " Чистота "! Никога не съм виждал нашия хубав и античен град толкоз нечист! Есен е и има огромен листопад по улици и тротоари, само че с тежкия ръчен труд на метачките с метлите не могат да се оправят с почистването на града! Тъжна и срамна панорама! Живеем в 21 век, а няма механизирано разчистване на листната маса с по обособените региони на Пловдив.

2. Считам за огромна неточност на управлението на Община Пловдив, че още в самото начало на кметуването на Здравко Димитров двете общински предприятия " Чистота " и " Градини и паркове " не се сплотиха в едно! Сега едните чиновници си трансферират отговорностите от едно на друго!

3. Къде отидоха парите, които им отпусна за закупуването на ? За остарели коли и техника ли? Тъпа история и нито на йота не сме ги модернизирали тези ОП-та! Едни големи пари на пловдивските данъкоплатци - хвърлени напразно! Жалко! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР