Спасиха мъж, заклещен цяла нощ в тръба за отводняване. Мъжът

...
</TD
>Спасиха мъж, заклещен цяла нощ в тръба за отводняване. Мъжът
Коментари Харесай

Съпругата на мъжа, прекарал 11 часа заклещен в тръба: Неадекватен е, няма обяснение как е попаднал там

Спасиха мъж, заклещен цяла нощ в тръба за отводняване. Мъжът е пропаднал в нея в тъмното. Инцидентът е станал покрай стадиона на квартал " Коматево “. Мъжът е бил заклещен повече от 11 часа в тясното и дълго пространство, като от самото начало е стоял с вдигнати нагоре ръце. Жители на квартала споделят,  че това не е първият случай на пропаднал човек в шахта. В региона имало много такива необезопасени уреди.

" Не е добре. Левият крайник и лявата ръка не си ги движи. Премръзнал е, доста му е студено. Неадекватен е и няма пояснение за случилото се. Викал е за помощ, жена с куче го е намерила на сутринта. Има отговорни, дупката не е била обезопасена. Вината е в този, който прави ремонтната активност. Смятаме да си търсим правата ", сподели пред Нова тв Атанаска Маданска, брачна половинка на потърпевшия мъж.

" Преди към 10 дни в сходна шахта, до момента в който се разхождах, пропаднах самият аз. Нямаше по какъв начин да видиш шахтата- висока трева, не беше обезопасена по какъвто и да било метод. След случая получих счупено ребро и пукнат бял дроб. Бях четири дни в болница и към момента се възвръщам. След този случай обаче нищо не се случи. Шахтата продължава да е необезопасена. Смятам да подам тъжба към общината ", описа в ефира на " Здравей, България " Костадин Георгиев, гражданин на квартала.

Живеещи в региона обявиха, че сигнали за сходни големи дупки и шахти до кмета на регион " Южен ".

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР