Русенският проект Детска бригада – лекции за пчеларство и градинарство

...
</TD
>Русенският проект Детска бригада – лекции за пчеларство и градинарство
Коментари Харесай

Русенска инициатива спечели наградата Проект на годината 

Русенският план " Детска бригада – лекции за пчеларство и градинарство за деца " завоюва премията " Проект на годината “, която се връчва от Фондация " Лале “. Отличието бе връчено в Литературен клуб " Перото “ в НДК, като премиите са самопризнание за професионализъм и достижения на цивилен организации в работата им за обществено включване на хората в България, оповестява от РусеМедиа. 

Тази година са били получени 23 номинации от цялата страна, като дейностите в номинираните планове са ориентирани към деца и възрастни хора, дами и младежи, фамилии и общности, деца с увреждания и хора с разнообразни болести.

Проектът на съдружие " Европейски начинания без граници “ и учебен център " Дворецът на децата “ бе подсилен интензивно от Станислав Стефанов от хижа " Минзухар “, който главен началник на всички действия. Инициативата бе ориентирана към деца на възраст от 7 до 14 година, като над 410 подрастващи взеха присъединяване, практикувайки съгласно сезона разнообразни действия в градината и пчелина. Номинацията за оценката е била направена от ОУ " Олимпи Панов “-Русе и шефа му доктор Вергилия Грънчарова.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР