Новата временна организация за движение по северното платно на бул.

...
</TD
>Новата временна организация за движение по северното платно на бул.
Коментари Харесай

Въоръжете се с търпение, шофьори! Започват пробива до Водната палата, затварят част от булевард

Новата краткотрайна организация за придвижване по северното платно на бул. " Хаджи Димитър “ ще влезе в действие от 3 октомври. В платното придвижването ще е в двете посоки, до момента в който тече ремонтът на южното платно на булеварда.

" С новата организация ще облекчим трафика “, разяснява зам.-кметът по превоз, който през днешния ден се срещна с представители на фирмата-изпълнител на пробива под Водната палата и с телекомуникационния оператор " Виваком ", с цел да уточнят последните елементи към плана, чийто старт следва пред идната седмица.

Работата по пробива ще затвори за придвижване бул. " Марица юг “ сред ул. " Никола Войводов “ и бул. " Цар Борис Трети Обединител “. Алтернативно пловдивчани ще могат да употребяват бул. " Шести септември “, а Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “ ще контролира светофарите на пл. " Шахбазян “ ( " Житен пазар “) и на " Баня Старинна ", с цел да обезпечи по-дълга зелена светлина.

Пробивът под Водната палата ще коства 9,2 млн. лева, като с него бул. " Марица юг “ ще стане скоростен, ще се отпуши и трафикът по моста на Марица при Международния панаир, настояват от община Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР