Тази вечер ще станат известни още два от участниците на

...
Тази вечер ще станат известни още два от участниците на
Коментари Харесай

Тази вечер предстоят решителни битки в Европа за Мондиал 2022

Тази вечер ще станат известни още два от участниците на Световното състезание в Катар в края на годината. В зона Европа предстоят решителните борби в плейофите, а едни против други се изправят Португалия против Северна Македония и Полша против Швеция.

Западните ни съседи сътвориха чудото и отстраниха европейския първенец Италия с 1:0 в Палермо с гол надълбоко в добавеното време, изхвърляйки Скуадра Адзура от Мондиала. Днес футболистите на Благоя Митревски се надяват на нова сензация и не излизат обречени на „ До Драгао “.

Португалия е абсолютният любимец в мача и излиза със самочувствие, макар че потрепери против Турция за успеха с 3:1 в Порто. Кристиано Роналдо и компания няма да подценят противника и ще се опитат да си уредят визите за Катар. Двубоят започва в 21:45 часа.

Полша може да се каже, че имаше шанс да доближи до този стадий без игра. Левандовски и компания трябваше да играят против Русия на 1/2-финалния бараж, само че " Сборная " бе дисквалифициран поради войната в Украйна и по този начин " Дружина полска " отиде напряко на финала.

В същото време Швеция имаше да измине сложен път, с цел да стигне дотук. " Тре кронур " трябваше да играят 120 минути в 1/2-финалния бараж с Чехия, само че съумяха да завоюват с гол в продълженията с 1:0. Двубоят в полския град Хожув е от 21:45 часа.

Днес трябваше да има и още един заключителен бараж, само че той е отсрочен за неопределен срок. Вече знаем единия участник, който доближи до тази фаза и това е отборът на Уелс, който победи на 1/2-финала с 2:1 Австрия. Другият 1/2-финален конфликт сред Шотландия и Украйна обаче не се изигра поради войната в Украйна, като не е ясно по кое време тази среща ще може да се организира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР