Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen

...
Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Мъжки сълзи в Hell’s Kitchen България

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България феновете ще схванат какъв брой костват готвачите на началник Виктор Ангелов и дали за месец престояване в Кухнята на Ада са съумели да подобрят уменията си и да реализират упования прогрес. Кулинарни шедьоври ще дефилират на сцената на Hell’s Kitchen и ще бъдат оценени уместно, само че и разочарованието ще има свое име. Ще забележим първи мъжки сълзи в горещото кулинарно шоу, само че дали ще бъдат в отговор на бурни страсти от заслужена хвалба или ще са вследствие на следващото разминаване сред самочувствие и действителност? Два ще са главните проблеми в Кухнята на Ада, само че този път тимовете ще реагират изненадващо. Емоциите ще варират от непредвидена поддръжка и приятелско рамо до следващата конспирация всеки против всеки. Ще съумеят ли обаче кандидатите за 100-те хиляди лв. сами да се оправят със обстановката или ще се наложи началник Виктор Ангелов да предприеме съществени ограничения?

Какво значи „ ядене за милиони “ и каква може да е цената на една топ паница ще научат участниците в Hell’s Kitchen България по време на следващото предизвикателство. Стил, темперамент, само че и тактика ще са нужни на готвачите, с цел да впечатлят тройното жури, формирано от началник Ангелов, спечелилият във втория сезон на шоуто - Дани Спартак и началник Димо Димов. Отборите ще показват ловкост и тактичност, с цел да вземат точка против конкуренцията и борбата ще е в действителност оспорвана. Изненадващо тройка дами ще покажат забележително майсторство и ще издухат съперничките си в кухнята със размах, а по този начин ще покажат, че не са за подценяване в бъдеще. При мъжете един от готвачите ще вдигне високо летвата, само че различен – ненадейно ще я смъкна внезапно и ще сервира неуспех в паница.

Този път прочувственият заряд в двете кухни ще е подготвен да избухне още първоначално. И двата тима ще открият, че имат по един сериозен проблем по пътя към триумфа и ще би трябвало сами да се оправят с него. И в случай че при едните суматохата и несигурността ще бъде заразителна, то при другите ще се окаже, че единствено, в случай че остранят трудността ще могат да се оправят с поръчките на ресторанта. Обстановката в допълнение ще бъде нажежена от изключителни ВИП поръчки – тези на певицата Мариана Попова, актьорите Веселин Плачков и Славчо Пеев, както и известната социоложка Мира Радева. Как ще  се оправят готвачите ще разберем скоро, а на финала един ще бъде номиниран за изпъждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР