Тази сутрин в ефира на Здравей, България“ по NOVA зрителите

...
Тази сутрин в ефира на Здравей, България“ по NOVA зрителите
Коментари Харесай

Красива, талантлива и шампион: вижте новата „Мис България”

Тази заран в ефира на „ Здравей, България “ по NOVA феновете се срещнаха с новата Мис България Елизабет Кравец и двете ѝ подгласнички - Илияна Борисова и Антония Ванчева.

 мис българия 2023 фрагменти NOVA

„ Не съм очаквала какво ще стане, доста съм щастлива, страстите са доста ”, призна Елизабет Кравец в първото си телевизионно изявление след състезанието, който завоюва нощес. Тя е на 17 години и преди състезанието завоюва купата „ Мис Варна “.
                             

След като завоюва състезанието за хубост в морската ни столица, Елизабет стана жертва на рецензии в обществените мрежи, свързани с произхода ѝ и по-точно украинските ѝ корени. Оказва се обаче, майка ѝ е българка, а татко ѝ е от украински генезис, а момичето живее в България от дълго време , макар че е родено в Израел. 

„ Аз съм българка, просто съм със разбъркан генезис. Живея тук повече от 10 години. Българка съм, варненка съм ”, изясни Елизабет в студиото на „ Здравей, България “.
                             

Тя е републикански първенец по спортни танци и усеща сцената като собствен втори дом . Като дребна е печелила и купата „ Мини Мис “.

Първата подгласничка Илияна Борисова, която е „ Мис Шумен ”, е още ученичка. Иска да учи логика на психиката и идеята ѝ е обвързвана с оставането на младежите в България.

Втората подгласничка Антония Ванчева е „ Мис Чирпан ”. От скоро се явява на състезания за хубост, сега актьорско майсторство. Мечтае да е актриса и да изиграе някоя мощно трагична роля.

 мис българия 2023 фрагменти NOVA

Конкурсът се организира нощес в киноцентъра в столичния квартал „ Бояна ”. Продуцент на събитието е Гео Санчес, който съобщи, че най-важното е претендентките да са натурални и с красиви сърца , предават от NOVA.

Какво още споделиха трите надарени кралици на хубостта в ефира на NOVA, вижте във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР