10 най-прости тренировки, които улесняват изгарянето на мазнините по корема.

...
10 най-прости тренировки, които улесняват изгарянето на мазнините по корема.
Коментари Харесай

10 най-прости тренировки, които улесняват изгарянето на мазнините по корема

10 най-прости тренировки, които улесняват изгарянето на мазнините по корема. Коремните мазнини са естетически проблем за доста хора. Може също по този начин да алармира, че има избрани разстройства в питателните процеси. По-специално, в случай че дамите имат талия над 80 см, това към този момент е сигнал за тестване за инсулинова устойчивост.

Гимнастика
Това е един от най-простите типове тренировки, защото всички извършения се извършват със лично тегло. Това включва лицеви опори, набирания, напади, клякания, дъски и така нататък
Гимнастиката може да се прави както благодарение на помощни принадлежности, по този начин и без тях. Този вид тренировки са подобаващи и за хора с друго равнище на физическа подготовка. Друго преимущество е, че има необятен набор от извършения, които могат да ви оказват помощ да загубите коремни мазнини.

Йога
Йога обезпечава нежно упражнение за главните мускули и цялото тяло, като предизвиква силата, гъвкавостта и вниманието. Пози като планк, лодка и мост особено са ориентирани към коремните мускули, помагайки за тонизиране и стягане на междинната част.
При практикуването на йога се обръща огромно внимание на контрола на дишането и техниките за релаксация. Това може да помогне за понижаване на равнищата на стрес, които са свързани с натрупването на мазнини по корема.

10 най-прости тренировки, които улесняват изгарянето на мазнините по корема 24.05.24 04:10 Как да определите твърдостта на водата: обърнете внимание на тези знаци 24.05.24 03:10 10 ужасни заболявания, породени от цигарите 24.05.24 02:09 Най-добрите изгоди за здравето, които дава ментата 24.05.24 01:08 Пет храни, които да похапваме преди лягане, с помощта на които ще отслабнем 23.05.24 23:30

Пилатес
Този способ се концентрира върху построяването на мощ и непоклатимост на сърцевината, като натъртва на следени придвижвания и вярно подравняване. Упражнения като дъски и пързалки са ориентирани непосредствено към коремните мускули, помагайки за тонизиране и оформяне на междинната част.

Пилатес също оказва помощ за възстановяване на стойката и също по този начин усилва силата и гъвкавостта на цялото тяло.

Велоергометър
Тази машина предлага динамична подготовка за цялото тяло, идеална за изгаряне на коремни мазнини. С всяко натискане на педала вие активирате мускулите на долната част на тялото – подколенни сухожилия, глутеуси, четириъгълници и прасци – до момента в който ангажирате горната част на тялото. Тази цялостна подготовка усилва изгарянето на калории, което я прави ефикасен избор за тези, които желаят да отслабнат.

Експертите поучават да увеличите продължителността на каранията и да ги редувате с бързи спринтове.

Бягай
Бягането оказва помощ за развиването на устойчивост и мощ. Всеки може да избере своето движение и отдалеченост. Ако практикувате дълго време, можете да извършите маршрутите по-трудни, да вземем за пример тичане надолу.

Определено би трябвало да започнете да бягате със загрявка. Също по този начин е значимо да изберете верните маратонки, в противоположен случай има риск да нараните краката си.

Бърза разходка
Ходенето съчетава всички преимущества на бягането, само че с по-премерено движение. Това е налична, адаптивна и доста ефикасна форма на упражнение. Можете да се насладите на спокойни разходки, добавяйки периодически шпации от бързо вървене. Можете също по този начин да вземете гири за разходка или да носите жилетка с тежести.

Колоездене
Колоезденето освен гори калории, само че е и нежно за вашите стави. Този вид подготовка го прави съвършен избор за тези, които не могат да натоварват мощно краката си.
Колоезденето е доста дейно за стимулиране на метаболизма ви, което е мощен инструмент за реализиране на вашите фитнес цели, изключително по-тънка талия.

Зумба
Zubma ви разрешава да изгаряте калории и все пак да се забавлявате, танцувайки. Тези класове упражняват коремните ви мускули, помагайки за тонизиране и стягане на междинната част. Дори две до три постоянни извършения седмично могат да отстранен мазнините по корема. Важно е да запомните вярната диета.

Гребане
Гребната машина е ориентирана към голям брой мускулни групи. Може да се конфигурира и вкъщи, в случай че не е допустимо постоянно да посещавате фитнес залата.
Универсалността на подобен симулатор ви разрешава да организирате тренировки с друга активност според от физическата валидност на индивида.
Такива извършения са нежни за ставите и в това време обезпечават мощна подготовка за сърдечно-съдовата система. Освен това укрепват коремните мускули и форсират метаболизма.

Тренировка с висока активност
Такива тренировки не могат да се нарекат лесни, тъй като са отличен вид, в случай че имате доста малко време за спорт. Друго преимущество е, че могат да се вършат вкъщи.

Важно е да изберете няколко разнородни извършения и постоянно да ги изпълнявате с интензивно движение. След две седмици можете да видите първия резултат.

Източник: Eat This, Not That /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Здраве За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР