Паметна и уникална вечер е Пловдив за ценителите на рока.Легендарният

...
</TD
>Паметна и уникална вечер е Пловдив за ценителите на рока.Легендарният
Коментари Харесай

Легендарен концерт в Пловдив: Ингви Малмстийн развинти главите на хиляди в Античния театър

Паметна и неповторима вечер е Пловдив за ценителите на рока.

Легендарният китарист Ингви Малмстийн изнесе  великолепен концерт в Античния спектакъл. Зрителите в препълнения на оптималната степен спектакъл видяха и усетиха изцяло своите огромни упования.

За чудесното шоу резултат имаше и съвършеният тон и звучност на театъра. Доказателство, че Античния е едно от най-подходящите места за концерт навън освен в България, само че и в света.

Малмстийн е в същинска икона на рок музиката. Той добива международна популярност през 80-те години на предишния век със своя неокласически жанр на свирене в хеви метъл. Има издадени 22 студийни албума в кариерата, обхващаща към този момент над 40 години. Определян е като от най-хубавите най-хубави реализатори на електрическа китара на всички времена.

Със своята виртуозна техника, мелодични композиции и енергични осъществявания караше публиката в Пловдив да желае още и още. 

Пълният коктейл от музикалното въображение и гения на Малмстийнн бяха налице. Любимият му и именит Fender Stratocaster не го съобщи и чухме безконечните му класики  " Far Beyond the Sun " и " Black Star ", които бяха и кулминационната точка на шоуто.

" Каква невероятна вечер, доста ви благодаря, че дойдохте и прекарахте вечерта с мен ", написа в обществените мрежи той след концерта си.

Концертът бе част от културния календар на община Пловдив и музикален конгрес Music Of The Ages.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР