„Тази сутрин подадох оставка като премиер на България. През тези

...
„Тази сутрин подадох оставка като премиер на България. През тези
Коментари Харесай

Петков: Продължавам да се боря за България на законността и просперитета

„ Тази заран подадох оставка като министър председател на България. През тези 6 месеца за мен беше чест да стартираме дългия поход за отвоюване на България от задкулисието “, написа в профила си във Фейсбук министър председателят в оставка Кирил Петков.

„ Вярвам, че няма различен път с изключение на напред - напред към идеала България да бъде страната, в която законът е над всичко; обществените средства да се влагат в учебни заведения, детски градини и по-добро здравеопазване; страната, създаваща условия за младите семейства; страната, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки бизнесмен може да стартира почтен бизнес без административни пречки и изнудване, а пенсионерите се радват на почтени пенсии “, продължава Петков.

„ Знам, че не съм самичък в тази си фантазия и идващите избори ще бъдат действително референдум каква България желаеме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз предпочитам първото и ще продължа да се боря за това! “, приключва министър председателят в оставка.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР