Тази сутрин двама политици си позволиха да кажат на водещия

...
Тази сутрин двама политици си позволиха да кажат на водещия
Коментари Харесай

Трифонов: Медии превиват врат пред политици?! Докога!

Тази заран двама политици си разрешиха да кажат на водещия на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев по какъв начин може да му се спретне „ Викторгейт”, по какъв начин с въпросите си клати страната и по какъв начин колежката му Анна Цолова към този момент я няма, тъй че да внимава с думите, които употребява, с цел да не му „ изядат хляба”.

Това отбелязва Слави Трифонов в позицията си против заканите на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и намеците на вицепремиера Валери Симеонов към публицист.

Ето какво написа по този мотив Слави Трифонов във Facebook:

"Седя в офиса дружно с Евгени Димитров и Тошко Йорданов и приготвяме един план да издадем на диск най-великите български патриотични песни, изсвирени от “Ку-Ку Бенд”. Песни като “Боят настана”, “Откога се е, блага моя майно льо”, “Пустите клисурци “ и изобщо велики български патриотични песни, които демонстрират, в действителност, какви сме ние, българите.

От друга страна пък, гледах изявлението на Виктор Николаев по Нова телевизия с депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, който намерено заплашваше, че “ще му изстине мястото”, тъй като, видиш ли, му задавал неуместни въпроси. А по-късно пък Валери Симеонов, още веднъж при Виктор Николаев, правеше същите подмятания, на самозабравил се от властта човек към един публицист, който си прави работата.

И си споделих - гледай в този момент, и ония от патриотичните песни са българи, и тия ояли се с власт представители на сегашната политическа система - също са българи.

Ясно за какво съзнанието ми избира тези българи, които са били подготвени и са дали живота си за концепция, фантазия, морал. И тъй като публицистите сега услужливо мълчат, превиват врат пред такива като тия двамата, по тази причина сме се докарали дотук.

Между другото, една от песните, които ще пуснем в тоя диск се споделя “Идем, идем, паплач проклета! Срещай ни и трепери!”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР