Тази сутрин близките на внезапно издъхналия Ангел Христов, известен като

...
Тази сутрин близките на внезапно издъхналия Ангел Христов, известен като
Коментари Харесай

Какво се случва?! Трупът на брат Галев освободен от моргата. В Дупница е необичайно спокойно

Тази заран околните на ненадейно издъхналия Ангел Христов, прочут като един от братята „ Галеви “ са получили тялото от моргата на известна столична болница. Кога обаче Христов ще бъде изпратен в последния му път към този момент е неразбираемо. В момента в Дупница е умерено и нищо не предвещава, че през днешния ден следва погребална гала с висок публичен интерес. Както бе обявено, през вчерашния ден към обяд, брачната половинка на Христов, Радмила, е получила позволение от прокуратурата за прибиране на тялото на брачна половинка й, предава Струма.
Защо едвам тази заран са го взели е неразбираемо, на фона на такова бързане за заравяне от предходните дни. Гробът на Христов бе изкопан от преди към този момент 5 дни. Погребението му бе спряно от Министерство на вътрешните работи за осъществяване на дейности към инспекции и еспертизи, поради това, че Христов беше разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол и не беше в страната
Все още няма отговори на въпросите по какъв начин се е върнал, без управляващите да схванат за това и от по кое време е в България. Стана ясно, че доктор от частната болница е подписал известието за гибел, породена от тромбоза, само че към момента лекарят не дава никаква информация по тематиката и е неоткриваем.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР