Тази седмица пластовете в отношенията на лекарите в „Откраднат живот:

...
Тази седмица пластовете в отношенията на лекарите в „Откраднат живот:
Коментари Харесай

Интриги и опасен чар ще провокират лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“

Тази седмица пластовете в връзките на лекарите в „ Откраднат живот: Антитела “ ще се разместят за следващ път с появяването на нов воин – лекар Лилия Куртева , която феновете видяха за първи път в последните епизоди на предишния сезон. Бившата брачна половинка на лекар Пенев ще се окаже в болничното заведение за по-дълго, в сравнение с той би желал, а това ще докара до поредност от междуличностни обстановки.

Интересът на лекар Чилингирова към Фотев ще продължи да нараства, а терзанията на Борис ще го доведат до съществени диалози с всички забъркани в необикновената обстановка. Категорчният предприемач ще предприеме нови дейности, които ще включват смела покана и ултиматум за показанията на Цонев. Критичното положение на някогашния шеф на „ Св.Анастасия “ ще предизвика лекар Кръстева да потърси Цвети и да я помоли за подпомагане в борбата с животозастрашаващия вирус.

 Откраднат живот NOVA

Първи стъпки към Кая ще направи лекар Хаджихристев , който ще покаже своя интерес и предпочитание да я опознае. Сестра Райкова ще би трябвало да се изправи пред себе си и да реши дали е подготвена да продължи напред или би трябвало да отхвърли предлагането на своя сътрудник.

Ще попадне ли Нора в плен на чара на Фотев? Ще успее ли професор Цонев да се възвърне? Ще има ли нова любовна история в „ Св. Анастасия “? Зрителите ще научат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Антитела “ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.

 Откраднат живот NOVA
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР