Някои храни са в състояние да потиснат апетита и да

...
Някои храни са в състояние да потиснат апетита и да
Коментари Харесай

Слаба без глад: 10 храни, които те засищат за по-дълго време

Някои храни са в положение да подтиснат апетита и да задоволят глада за по-дълго, тъй че можете да избегнете огладняването и похапването сред храненията.



Когато избирате храни, които ви оказват помощ да се чувствате сити по-дълго, основните фактори, които би трябвало да търсите, са:

Протеин:  Протеинът е най-засищащият макронутриент. Той в действителност трансформира равнищата на няколко хормона на ситостта, в това число хормона на глада грелин и пептида YY, хормон, който ви кара да се чувствате сити. Яденето на повече храни, богати на протеини, освен ни прави по-сити, само че и ни оказва помощ да изгаряме повече калории.

Фибри:  Фибрите лишават повече време, с цел да преминат през храносмилателната система. Добавянето на повече храни с високо наличие на фибри към нашата диета може да ни помогне да се усещаме сити по-дълго, което може да ни помогне да избегнем преяждането при идващото ни хранене. За да бъде дадена храна класифицирана като богата на фибри, тя би трябвало да съдържа най-малко 3–5 грама фибри на порция. 
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Здравословни мазнини:  Здравословни мазнини като омега-3 мастни киселини и растителни мононенаситени масла са нужни за положително здраве. Изглежда, че мазнините имат резултат върху ситостта и наподобява контролират апетита посредством освобождението на хормони на апетита и като забавят скоростта, с която стомахът ви се изпразва по време на храносмилането.

Тези хранителни съставни елементи лишават повече време за храносмилане, в сравнение с, да речем, храни, които са формирани основно от елементарни въглехидрати. Всъщност наподобява, че колкото по-цяла е една храна – т.е. непреработена, нерафинирана и без добавки – толкоз по-засищаща е тя.

Открийте храните, които дават по-голямо възприятие на задоволеност в идната изложба.  Те са пълноценни, богати на хранителни субстанции храни, които освен ще ви оказват помощ да останете сити, само че и са чудесни за цялостното ви здраве.
 10 храни, които те засищат за по-дълго време  10 храни, които те засищат за по-дълго време  10 храни, които те засищат за по-дълго време  10 храни, които те засищат за по-дълго време
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР