Тази седмица Европейската комисия представи предложение за създаване на сертификат

...
Тази седмица Европейската комисия представи предложение за създаване на сертификат
Коментари Харесай

Поставя ли въпросителна пред Европа новото правителство на Марк Рюте?

Тази седмица Европейската комисия показа предложение за основаване на документ за имунизация, който би трябвало да улесни пътуванията в границите на Европейски Съюз и да избави тазгодишните летни ваканции.
Важна цел за европейските градове, изтощени от пандемията и нетърпението на жителите. От всички демонстрации против ограничаващите ограничения, тези в Холандия бяха най-жестоки и упорити. Безредиците предвещаваха неприятна прогноза за премиера, който взе участие в извършените избори. Въпреки това, Рюте съумя да си обезпечи исторически четвърти мандат. Какво е въздействието на холандския избирателен резултат върху Европа?
Изданието Euronews, представено от БГНЕС, потърси мнението на Яп де Хоп Схефер, професор в Лайденския университет, някогашен общоприет секретар на НАТО и нидерландски външен министър.
Победата на Марк Руте в действителност не беше изненада, само че беше мощна проява на неговия съдружен сътрудник, проевропейската демократична група D66. Нейният водач, Зигрид Кааг, сподели нещо забавно по време на акцията, съгласно нея Нидерландия " би трябвало да си сътрудничи повече с Франция и Германия ". Това разумно разследване от Brexit за нидерландците ли е?
- " Това е една от последствията от Brexit. Като нидерландци постоянно сме имали западна ориентировка, трансатлантическа ориентировка и през последните 10-15 години, несъмнено, континентална Европа е била на същото равнище. След Brexit, Франция и Германия би трябвало повече да включват Нидерландия, в това отношение съм склонен със Зигрид Кааг ".
Ще забележим ли по-меко ново държавно управление на Рюте в Европа, а не праволинеен водач отпред на по този начин наречените „ спестовни страни “?
 Либералната партия на Марк Рюте печели изборите в Нидерландия Либералната партия на Марк Рюте печели изборите в Нидерландия
Либералната партия на премиера Марк Рюте печели общите избори, извършени в Нидерландия. Тя ще получи 35 места от 150-те на нидерландски...
- " Е, несъмнено, в този момент имаме D66 в държавното управление, с доста проевропейски черти. Нека не забравяме, че, паневропейската партия ВОЛТ, също завоюва три места в Народното събрание. Това демонстрира, че въпроса какво да вършим с Европа не е метод за печелене на гласове ".
В съпоставяне с най-голямата ви съседка, Германия, резултатът на Зелените беше много презрян. Как по този начин, откакто сте страна, която е толкоз прогресивна и където политиката по климата, играе толкоз значима роля?
- " Е, това е въпрос, който Зелената партия също ще си зададе. Но бях сюрпризиран от огромната загуба на Зелената партия. Може би те се концентрираха прекомерно извънредно върху климата “. 
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР