Тази история се случва през 2009 година. Тимъти пътувал с

...
Тази история се случва през 2009 година. Тимъти пътувал с
Коментари Харесай

Мъж се озова в рая по време на мозъчна операция

Тази история се случва през 2009 година. Тимъти пътувал с 12-годишния си наследник към заболекаря, когато в един миг колата спряла да работи. Той излязъл на открито да види какво става, когато внезапно изгубил зрението си. Протъркал очите си, само че нищо не се трансформирало. Тимъти помислил, че е получил сърдечен припадък или инсулт, оповестява NDERF.

Цялото му тяло било обляно в пот, а сърцето му почнало лудо да бие. След време престанал да усеща ръцете и краката си. Бърза помощ съумяла да пристигна в точния момент. Когато закарали пациента в болничното заведение, лекарите създали томография и открили най-страшното - Тимъти имал мозъчен израстък. Операцията била назначена в Питстбърг.

По време на хирургичната намеса мъжът споделя, че се озовал в тунел. Вървял през него без да поставя никакви физически старания. Накрая той видял прелестно, безпределно поле с маргаритки. Нямал никакво чувство за страсти като боязън, яд или горест. Неочаквано в облаците се появило младо момиче, което погледнало в очите на Тимъти. В продължение на 15 секунди тя като че ли четяла в душата му и промълвила, че той би трябвало да се върне. Казала му, че още не е пристигнало времето му, а когато то пристигна, той би трябвало да се върне още веднъж на това място.

Момичето - ангел споделило, че небесният татко желае той да поработи още за него. А с цел да разбере каква е задачата му, би трябвало да се върне в тялото си. Завръщането назад в схващане било мъчително за Тимъти. Той видял преди този момент друго момиче, които имало блестящо сини очи и общувало чрез телепатия с него. Имал чувството, че цялата операционна зала била наситена със статично електричество. Момичето целунало Тимъти и тогава като че ли кофа с вода се изляла в гърлото му и той пристигнал в схващане. Най-странното е, че никой в операционната не бил виждал тази жена.

След необикновената преживелица той получил подарък да вижда и усеща непознатите заболявания. Досега към този момент е съумял да избави не един и два човешки живота. До ден сегашен Тимъти не може да вижда с лявото си око, ням е отчасти и не може да приказва обикновено, само че очевидно това била цената за задачата му на Земята. Важното е, че в този момент той се усеща изключително значим и потребен за останалите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР