Тази година звездното присъствие в Париж е изключително осезаемо и

...
Тази година звездното присъствие в Париж е изключително осезаемо и
Коментари Харесай

Виктория Бекъм, Деми Мур и още стайлинг вдъхновения под светлините на модата в Париж

Тази година звездното наличие в Париж е извънредно осезаемо и ненапълно разсейва стилните почитатели от самите ревюта. Точно по тази причина този път обръщаме внимание към първите редове и специфичните посетители, в сравнение с към някоя сбирка. След като към този момент ви споделихме по какъв начин, Риана и Фарел Уилямс се любуваха на прочувственото шоу на Off-White, а в публиката на Dior нямаше по какъв начин да останат незабелязани Аня Тейлър-Джой, Изабел Аджани, Мария Шарапова и Ел Макферсън, то дефилето на Антъни Вакарело за Saint Laurent събра на едно място още повече звезди.
               

Сред тях се откроиха Педро Алмодовар, който беше в компанията на Донатела Версаче, Шарлот Генсбур, Ева Херцигова, Катрин Деньов, Анна Дел Русо, Роси де Палма, както и част от прослойка на хитовия сериал „ Еуфория “. Със сигурност погледите ни прикова Деми Мур, която се появи с черен костюм в жанр Ив Сен Лоран, като особеното в него бяха сините ръкавици, които даваха страховит пъстър акцент. Виктория Бекъм също се постара да се открои, като тя беше дружно със сина си Ромео.
               

За да участва на сбирката на Вакарело за есен/зима 2022/2023 за Saint Laurent, някогашната Posh Spice беше избрала color block композиция от тънък виолетов пуловер с червен стеснен панталон. Два цвята, които не сме привикнали да виждаме дружно, само че които се оказват много стилно допълващи се. носеше и високи токчета в същия колорит като панталоните й, което в допълнение издължава силуета й. Въпреки че тя е обожател повече на черното и минимализма в модата, то това напълно не е първият път, в която ни е вдъхновявала с сходни ярки комбинации. Поредното доказателство, че госпожа Бекъм знае по какъв начин да носи всяко нещо със жанр.

Няма по какъв начин обаче да не кажем няколко думи и за сбирката на Saint Laurent, с която Вакарело ни придвижи в предишното, когато Хелмут Нютън снимаше моделите си в дамския смокинг, основан от самия Ив Сен Лоран. Отново за популярния фотограф напомняха и обилните палта от изкуствена кожа, които той би снимал из улиците на Париж, без девойките да носят нищо изпод. Контрастът сред женското и мъжкото се долавяше в комбинацията от обемно черно палто, заимствано от класическия мъжки дрешник, съчетано с ефирна копринена пола в цвят слонова кост. Тази флуидност се прокрадваше и в други модели, с което дизайнерът сподели, че една жена може да бъде еднообразно съблазнителна и в мъжки, и в дамски кройки. Натрупването на дебели гривни, които се издигат по продължение на ръката, пък ни придвижиха в ерата на Лулу дьо ла Фалез, една от най-важните дами в живота на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР