Тази година участниците в най-известното стопанство у нас са много

...
Тази година участниците в най-известното стопанство у нас са много
Коментари Харесай

Акушерката на Рачков и Криско влезе във Фермата

Тази година участниците в най-известното стопанство у нас са доста любопитни, разнообразни и сигурно крият неподозирани благоприятни условия. Това дава да се разбере още занапред и Мажена Панова, която е акушер-гинеколог на редица родни известни персони.

В нейните ръце за първи път са проплакали децата на доста известни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско и Евтим Милошев, а в този момент тя ще се бори за наградата от 100 000 лв. в новия сезон на предаването " Мостът на времето ".

 undefined

След 15 години като началник на патологията в болница " Света София ", известната лекарка ще покаже на какво е способна и когато е надалеч от стерилната клиника. Мажена е полякиня, родена в Краков, само че от 30 години живее у нас. В България среща любовта на живота си, основава семейство и отглежда син. А с изключение на упорит експерт, известната гинеколожка е и ревностна католичка.

" Вярващият човек е по-възпитан, по-отговорен и има боязън от възмездието ", изяснява лекарката, която се радва на огромно почитание, както измежду пациентите си, по този начин и измежду сътрудниците си. Въпреки че е на 56 години и е съвсем два пъти по-възрастна от съперничките си във " Фермата ", Мажена по нищо не им отстъпва, тъй като поддържа младия си дух като кара ски, играе тенис и не пропуща да купонясва с приятелки до зори.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР